fbpx

1

Pripravljeni ste na velike premike. Izpostavili boste vam drage smeri, ki si jih tako želite. Neki konflikti bodo pomirjeni, kar vam bo dalo tisto upanje, ki si ga želite. Potrebno bo malo več poguma, da boste lahko zgradili zaupanje, ki ga želite. Veliki preobrati bodo spremenili tudi vas, strahov bo manj. Pripravljeni ste prečistiti vse, samo da se rešite starih bremen. Prav je da vztrajate, saj vam vsak naslednji korak prinaša stabilnosti v smeri čustev in kasneje poslovnih poti.

2

Potreba po dokazovanju bo izrazita, mnogi med vami se soočate z resno konkurenco, ki vam vzbuja dvome in strahove. Potrebno je začeti ceniti sebe in zaupati svojim občutkom. Veliko boste naredili že z tem, da boste iskreni. Mnogi med vami, ste namreč že želeli biti iskreni, pa ste doživeli odmik. Sedaj se stara zgodba ponavlja, kot da bi bili na samem začetku, kar pa pomeni, da je potrebno dvome postaviti na stran in poslušati glas srca.

3

Preteklost je tako pomembna za vas v smeri prihodnosti, da jo želite v nadaljevanju. Pripravljeni ste sprejeti odločitev, pa vendar so dvomi veliki, če e tako počuti tudi oseba nasproti vas. Pogovori dajejo odprte smeri, neučakanost ne pride v poštev, saj so vplivi tretjih oseb jasni. Ne postavljajte ultimatov, te ste že, pa se ni obneslo. Želja čustvene prihodnosti z nekom je realna želja, ki potrebuje samo čas. Veselite se malih premikov, ti so vredni suhega zlata.

 

 

GRAL

Facebook