fbpx

A

Prednost dajete čustvom, prav je tako, pa vendar ne pozabite na poslovne zadeve, ki nujno potrebujejo vašo odločitev in premik. Časa je za vse dovolj, ampak s prehitevanjem samo zgubljate energijo. V mislih imam, da čustvene poti rabijo čas in sedaj niso prioriteta. Brez strahu, nič se ne zalomi, pot je prava, realizacija le-te tudi, pa vendar prioriteta  je posel – denarni prilivi. Namreč v tej smeri vam “teče voda v grlo” in brez vašega odločnega koraka lahko pride do alarmne pozicije. Rešujte sedaj – pogovori – dogovori – prošnje. Uspeh zagotovljen.

B

Ne čudite se, smeri ki ste mislili, da so samo preteklost so odprte. Očitno je, da vam tudi sanje – lahko misli nakazujejo ponovno srčno osebo iz preteklosti, do katere ste že do neke mere izgubili voljo. Ponovno boste obnavljali odnos, vendar tokrat boste delovali drugače, pustili boste “dihati” nasprotni strani in pripravljeni boste dati času čas. Druženje in kontakti vam pomenijo veliko, zato ste pripravljeni čakati. Odločitve bodo prihajale spontano z veliko pomočjo energije Prazne lune, pomeni da naslednjih 6 dni po Prazni luni doživite prvo presenečenje ali korak, ne bo še odločitev iz druge strani, pač pa prvi korak na pravo pot v smeri vaših želja.

C

Posamezniki bodo iznenada končali neko poslovno pot, ne boste imeli možnosti odločitev, enostavno tako se bo nekdo drug odločil namesto vas. V tem trenutku se še ne boste zavedali, kako veliko uslugo so vam naredili, namreč šok je lahko velik, čeprav ste ga podzavestno celo pričakovali, vendar ne toliko hitro. Smeri se bodo odvijale hitro, na trenutke ne boste vedeli kam, v paniki boste odpirali vrata, ki si jih pred časom še niste upali in ravno ta prestop straha vam do naslednje Prazne lune prinaša uspeh, novi korak, novi podpis in kar je najbolj pomembno konkreten vzpon vaših denarnih prilivov.

 

GRAL

Facebook