fbpx

1

Veliko dela boste imeli sami s seboj, saj se bo na eni strani odpirala priložnost v smeri čustev, mnogi med vami, pa še niste sprejeli odločitve. Potrebno se bo odločiti. Naredite to v najkrajšem možnem času. Poti zadnjih dveh let se končno odpirajo in potrebno bo dosledno spoštovati to kar čutite. Sedaj ste na križišču, ki ste si ga želeli. Ne stopajte koraka nazaj, to ste delali v preteklosti. Bodite pogumni in samozavestni, pravi objem čaka na vas, to vam naj bo glavni motiv in vir energije.

2

Pošiljali ste veliko prošenj v smeri poslovno/finančnih poti. Sedaj ko ste nekako stopili korak nazaj, pa vam prihaja presenečenje. Mnogi boste povezovali poziv v čas izpred treh mesecev, takrat ste mislili, da ste zavrnjeni. Zavedajte se da takrat ni bil pravi čas in sedaj se mnogim posameznikom odpirajo potrditve posla ali financ iz leta 2020. Presenečenje bo veliko – upravičeno, zavedajte se da mnogi med vami končno zapirate preteklost in padajo posledično vsa bremena.

3

Potrebno se bo soočiti v smeri čustev. Vaše srce je na preizkušnji. Čustva so intenzivna, vendar se osebi nasproti vas  dogaja preteklost, katere ni mogoče rešiti takoj. Potrpljenje je potrebno – ne odhajajte, ker se boste vračali. Sedaj že morate v sebi vedeti da je to oseba za prihodnost, zato je posledično potrebno potrpljenje, da se prečisti preteklost dokončno – tudi pri vas. Ne postavljajte pogojev ali omejitev, saj bi rušili zaupanje ki je zgrajeno. Čustva so na vajini strani.

 

GRAL

 

 

Facebook