fbpx

1

Odgovorov bo veliko, vse ne boste gledali kot dobre, saj ste želeli samo preprosto odločitev. Jasno je da še vedno ne zmorete videti, da je potreben čas v smeri čustev. Ste na pravi poti sprememb, ki spreminjajo tudi vas. Postopoma boste začutili tisto pravo energijo, ki odpira vrata vaših čustev. Osebe povezane s preteklostjo so še vedno tukaj. Povezovali boste dogodke, se zavedali zakaj pravzaprav niste zmogli pot do rešitve. Priznati si morate vzroke in to vam ta Polna luna daje na pot, od tu naprej bo dosti lažje, pot ostaja ista, vaše spremembe pa so ključ uspeha. Bodite hvaležni.

2

Vsi ki ste bili zavrnjeni v zadnjih treh tednih/treh mesecih, boste na vrsti za premike v poslovnih smereh. Veliko se je zgodilo, mnogi niste pričakovali, tako velikih prelomnic, vendar ne glejte več nazaj, saj vam sporočila energij dajejo jasne smernice prihodnosti. Potrditve, aktiviranje priliva financ vam daje potrditev, da lahko še kljub razočaranju še veliko naredite. Ne padajte v otopelost, pač pa se dvignite, ne prosite nikogar, naredite to sami. Pomembna je vaša energija v zgodbi vašega življenja in odločitev. Razbremenitve bodo velike, srečni boste.

3

Bodite to kar ste, namreč v naslednjih dneh, tedni, mesecih bo do vaše želje dobivale tisto vsebino, ki ste jo tako želeli. Popravljene so bile napake, dojeli ste kaj vam želi v smeri čustev nekdo dopovedati, hvaležni boste da ste čutili prav in hvaležni boste predvsem zato, da bodo vaša čustva in občutki potrjeni. Samo malo je bilo potrebno na vaši poti, pa se vam je zdelo, da ste v začaranem krogu in, da ne zmorete ven. Cenite to kar nosite v sebi, je več kot ste mislili. Samozavest je upravičena. Čustva se dogajajo, bodo potrjena.

 

 

GRAL

Facebook