fbpx

1

Usmerite se v prihodnost, najlepši preobrat v smeri poslovnih poti in denarja je pred vami. Morali boste narediti korak več, vendar to pomeni da boste tudi dobili to kar si želite. Vsak naslednji korak prinaša razbremenitve. Sedaj vam ne sme biti “dovolj”, ker ste v preteklosti naredili že veliko, pa ni bilo rezultata. Začutite pravi trenutek, ki vam prinaša na pot vašo željo. Poskušajte znova, obrestovalo se vam bo. Vse kar ste upali, sedaj odpirate. Bodite dosledni, močni ste dovolj, da postavite sebe v ospredje. Zaslužite!

2

Nikoli   ne reči nikoli! In če st pred časom še mislili, da je neke čustvene zgodbe konec, se ta postavlja z namenom pred vas – preteklost daje prihodnost. Veliko ste se spremili, to je bilo nujno, sedaj morate sebe postaviti zraven osebe od katere končno prihajajo odgovori in razbremenitve. Vse je bilo z namenom. Spoznanja bodo velika. Tako se niste počutili skoraj zadnje leto. Iskali ste rešitev, ki vam nikakor ni prišla nasproti. Sedaj je tukaj. Sanjajte najlepše sanje. Uresničujejo se.

3

Umikati se ne. Vsak odmik daje na čustvenem področju ponovitev zgodbe s katero ne morete biti zadovoljni. Jasno je da so prepreke velike, vendar jih z odmikom ne rešujete. Zavedajte se vajine vsebine, čustev, temeljev, začetkov. Zmogli boste prestopiti svoje prepreke. Vaša čustvena zgodba je pred vami z namenom. Rešitev je na poti do vas, vendar ne po poti odmika, pač pa po poti jasnega cilja in intenzivnih čustev, ki so v vas. Tudi z osebo nasproti vas je tako. Premagajta strahove in odprita vrata prihodnosti.

 

GRAL

Facebook