fbpx

OGENJ: Oven, Lev, Strelec

Predstavljajte si, da nehajo strahovi in dvomi, ki so prisotni in stopite iz svojih temnih misli. Potrebno bo čim prej, saj se vam čustvene poti izmikajo samo zaradi opisanih občutkov. Bodite pogumni, stopite svoji sreči, ki si jo želite nasproti. Pomembno je priznati sebi in slabe izkušnje pustiti za seboj, namreč odpirajo se vam čustva, katerih si tako želite. Pogumno.

ZRAK: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Finančni prilivi, vas bodo tokrat izredno razveselili, predvsem tiste, ki čakate na premik že vsaj 6 mesecev. Potrditve, podpisi in nenazadnje odprta pot za poslovno finančne poti. Sedaj je čas, da razmislite, kaj vse je potrebno zapreti v smeri preteklosti, bodite dosledni, ne puščajte odprto ničesar za seboj. Čas , ki prihaja je čas razbremenitev za vas. Mnogim med vami bo odleglo.

Zemlja: Bik, Devica, Kozorog

Presenečenja v smeri čustvene preteklosti so tukaj. Ostali boste brez besed, saj boste slišali nekaj, kar bi si od osebe nasproti vas želeli slišati že mesece nazaj. Sedaj je ta čas, razbremenitev, novih poskusov v smeri čustev in dogovorov. Sreča se bo znova prebudilo, upanje tudi, zavedali se boste kaj pomeni biti pravi čas, na pravem mestu.

Voda: Rak, Škorpijon, Ribi

Zresnite se, potrebno bo sprejeti odločitev v kateri smeri si želite naprej. Postavljali boste znova ultimate, kar je samo dokaz, da vas je strah odločitev. Poskusite raje z iskrenim pogovorom, namreč pisali boste lahko prihodnost, katera osrečuje tudi vas. Poslušajte sebe, tako malo je potrebno, da stopite iz začaranega kroga strahov in se prepustite čustvom.

 

GRAL

 

 

 

 

 

 

Facebook