fbpx

Ogenj: Oven, Lev, Strelec

Veliko vsega vas čaka v tednih, ki so pred vami. Končno boste imeli občutek, da se poslovno/finančne smeri premikajo v pravi smeri. Začutili boste mir v sebi, ter dvig energije, ki vam bo potreben za izpolnitev svojega cilja. Odločitve so vaše, če si želite popolnih sprememb je potrebno stopiti v prvo vrsto – izpostaviti sebe. Izredna komunikacija z avtoritetami in posledično potrditve so na poti do vas.

Zrak: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Čustva so popolnoma nekaj drugega, kar živite vi sami. Enakonočje daje preobrat, ki vam bo spremenil misli. Verjeti bo potrebno neki resnici v smeri prisotnosti tretjih oseb. Tako tudi ostane, prepreke ostajajo, pomeni pomembna odločitev za vas bo, začeti nove čustvene poti. Prelagati odhod se kaže kot cona udobja, ki vam do sedaj ni prinesla sprememb, tako bo tudi v prihodnje.

Zemlja: Bik, Devica, Kozorog

Sproščeno, brez obremenitev, lahko samo potrjujete nekaj za kar ste se trudili skozi vse leto. Sedaj potrditve, poplačana bo vztrajnost. Odgovori ali potrditve ki prihajajo, so vezane na dve poti, tako čustva, kot poslovno – finančne poti. Tokrat postavljate temelje za nekaj, kar vam v prihodnosti prinaša vsebino in ljudi iz preteklosti. Vse se obrača postopoma v smeri vaših najbolj skritih želja.

Voda: Rak, Škorpijon, Ribi

Poslovne poti, naj bodo prioriteta. Novi projekti, nove priložnosti, pa tudi menjave so tisto, kar vam prinaša zadovoljstvo. V nekem starem okolju je rutina prevelika in vas obremenjuje. Spremembe so tukaj. Izpostavite se, naredite svoj načrt, korake, ki bodo na odprti poti potrditev. Manj besed je več, pomeni zadržite načrte za sebe in samo delujte – na svojo roko.

 

GRAL

Facebook