fbpx

PONEDELJEK

Potrebno se bo soočiti z odprtimi problemi, ki so nakazani v smeri čustev že nekaj časa. Odločitve, ki jih želite slišati ali jih morate sprejeti sami stojijo na mestu. Prav je da jih sprejmete preko pogovora. Poti niso zaprte v smeri vaših želja, pa vendar je stanje na mestu in samo čakati tisto, kar ne daje odgovorov ali premikov. Naredite reze ki so potrebni, sprejmite odločitev.

TOREK

Finančni priliv reši vse, zato je prav da naredite konkretne korake v smeri poti, ki ste jih nekako postavili na stran že Avgusta 2021. Način ki ga morate spremeniti je jasen, taktika je drugačna sedaj v tem trenutku, zato je prav, da nekje kjer ste že bili poskusite znova. Sedaj je stanje veliko bolj ugodno in z malo truda vam uspe finančni priliv, ki rešuje tako poslovne kot zasebne zadeve. Pogumno.

SREDA

Zdravje vam nakazuje dan za dnem, da so potrebne spremembe. Mnogi ne znate narediti koraka naprej, saj vas preteklost še kako drži v čustveni smeri. Pomembno se bi bilo soočiti in svoje stanje iskreno pogledati iz drugega zornega kota. Nekdo vam daje premalo, ne more se odločiti, pomeni da boste morali odločitev sprejeti vi. Ne obračajte pogleda vstran od novih priložnosti.

ČETRTEK

Zavedajte se, da je neka čustvena skrivnost lahko prihodnost, ki jo želite. Na vrsti ste, da razmislite in pretehtate kako zelo pomembne spremembe bi prinesla ta odločitev v vaši prihodnosti. Brez strahu, mnogi med vami namreč živite v praznih vezah, ki so samo še dolžnost, da zaslužite več je jasno, na vas pa je kdaj boste naredili korak. Pot je odprta.

PETEK

Poslovne spremembe so nujne, mogoča napredovanja, vendar je sedaj čas, da se postavite zase. Nekdo mora izpolniti obljubo, glede na vaše minulo delo je to nujno. Pogovori bodo naporni, samo zato, ker se ne znate, ne zmorete postaviti zase. Prav je da sprejmete odločitev in si odprete poti, katere zaslužite že vsaj 2 leti nazaj.

SOBOTA

Vse kar boste želeli je povezano s hišo, domom, partnerstvom in preteklostjo, katero želite v prihodnosti. Dobivate moč, misli se umirjajo, zamere – prevare boste znali prestopiti. Razbremenitve sledijo ena za drugo. Preteklost je v nadaljevanju prihodnosti. Veliki preobrati, ki vam dajejo znova tisti stari mir pred prelomnico.

NEDELJA

Želeli bi si nekoga ob sebi, vendar vaša dejanja niso usmerjena v korake premikov. Čakate. Pričakovani rezultati, ki so mogoči stojijo. Potrebno bo rešiti stare vzorce – strahove, sprejeti dejansko stanje in si pustiti čas. Mogoče je vse vendar na način kot to počnete do sedaj ne bo šlo. Tretji vplivi so tukaj, potrebno jih je sanirati. Ne prehitevajte, prepustite se.

 

GRAL

Facebook