fbpx

ORANŽNA

Vse kar ste do sedaj vlagali v vaš ljubezenski odnos se bo obrestovalo, vendar ne odnehajte delovati v tej smeri. Odločitve dočakate, vendar so tudi pri vas spremembe nujne. Začetki so pred vami. Potrebno jih je sprejeti na pravi način. Spremenite misli!

PINK

Finance so odprte, za vse tiste, ki čakajo odločitve že od konca poletja. Veliko dvomov je za vami, veliko jih je prisotnih tudi v tem trenutku. Jasno so odprte poti, ki vam prinašajo nove poslovne korake, vendar najprej dokončno zaprite preteklost. Tudi če vam ne ostane nič.

MODRA

Zavedate se resnosti svoje tesnobe. Občutki vas opozarjajo na dogajanje v partnerskem odnosu. Čutite prisotnost tretjih oseb – pravzaprav veste za njih. Bodite odločni, postavite se za svoj odnos in dokažite, da ga lahko zgradite v smeri kot je bil v preteklosti.

ZELENA

Poslovne poti so na križišču. Potrebne bodo odločitve in potrebno bo končno soočenje da tukaj kjer ste ne želite nadaljevati. Vsaka misel vas vodi na nove poslovne poti, zato je prav da si te korake preko informacij tudi odprete. Že do konca novembra spremembe.

RDEČA

Odločitev, ki prihaja v smeri čustev bo v trenutku rešila vaše dvome. Z nekom nadaljujete v prihodnost. Res je da stvari še zdaleč med vama niso takšne kot bi jih želeli, vendar želje za prihodnost so iste. Nadaljujte, gradite odnos v smeri svojih želja.

RUMENA

Lažji so novi začetki, kot nadaljevati preteklost brez večjih sprememb. Postaviti se bo potrebno zase. Narediti sebi prostor nadaljevanja. To niso čustva, kar živite sedaj in potrebno si bo to priznati. Soočenja bodo nujna.

 

 

 

GRAL

Facebook