fbpx

ORANŽNA

Mislite si ne kako lepo sporočilo vam prinašajo čustvene smeri. Mnogi med vami stopate nazaj v neki objem, ki je bil za vas čez poletje “zaprt”. Mnoga presenečenja, saj nekdo želi nadaljevanje. Tudi vi.

PINK

Naredite korake, upajte si v smeri sprememb in službe. Nagrajeni in razbremenjeni boste, tudi vsi tisti ki ste pred kratkim menjali, pa niste zadovoljni. Poti so še vedno odprte, za naslednji korak.

MODRA

Zamislite si kaj bi lahko še naredili. Čustva v stanju kot so do sedaj niso v smeri vaše želje. Ne odstopajte, bodite pogumni in vztrajajte. Ko boste mislili, da je vsega konec, se pot znova odpre.

ZELENA

Potrditev v smeri financ do 15. 9. 2019. Do takrat pa je nujno narediti samo še en korak. Trenutno stanje namreč ni takšno kot bi želeli, ste brez energije, vendar poskusite še samo en krat v znani smeri. Preobrat sledi.

RDEČA

Veliko ste že doživeli, vendar še vedno ne znate “brati med vrsticami”, takoj obrnete misli v negativni smeri. Ne delajte tega, pot čustev sploh ni zaprta, potreben je samo čas, da se oseba nasproti vas odloči. Kmalu.

RUMENA

Pomembni ste vi in če se vi v tem razmerju, ki res da ni dobro, počutite dobro, je to vaša osebna odločitev. Vaše življenje, vaša odločitev. Še naprej bodite zvesti sebi in svojim željam.

Facebook