fbpx

ORANŽNA

Začeli so se premiki tudi za vas. Velike prelomnice in prepreke v smeri čustev, dobijo odgovore. Sprejeli jih boste z zmedenimi občutki, vendar z jasno željo, da si želite tega nadaljevanja in zato boste pripravljeni na vse.

PINK

Finančno se vam odprejo zadnja vrata na katera pa morate še potrkati. Vsi, ki ste v tem trenutku že izgubili vso voljo je prav, da narediše še samo en korak. Razbremenitve so tukaj, vendar brez vas ne bo šlo. Pogumno.

MODRA

Mnogo energije ste vložili v svoj dom/partnerstvo, sedaj se pred prestopom, da se končno zgodijo premiki. Mali vendar premik, ki vam daje potrditev, da ste na pravi poti in da vam bo uspelo. Prav je da vztrajate še naprej.

ZELENA

Zgodba se ne konča. Mnogi ste polni strahov, da je neka odločitev o odhodu dokončna, vendar je prav, da se umirite. Konca ni videti, bo pa potrebno potrpljenje. Smer komunikacije je potrebna najprej, vse ostalo boste postopoma nadgrajevali.

RDEČA

Vaše besede podirajo vse meje, tudi tiste katere bi morale ostati, zato je potrebno stopiti korak nazaj. Veliko ste naredili sebi slabega, zaradi besed. Naj vam ne pride v navado, saj boste v tem trenutku zamere še rešili, naslednjič ne več.

RUMENA

Pomembno je da se osredotočite na svoj mir. Vse kar je odšlo od vas se je moralo tako zgoditi, sedaj je pomembno, da si odprete nove poti, ki vam bodo na voljo. Ne obračajte pogleda nazaj v preteklost. To je za vami.

 

 

GRAL

Facebook