fbpx

A

Pripravljeni ste na premike v čustveni smeri, tudi druga stran, vendar je potrebno razmisliti tudi v finančni smeri. Namreč spremembe bodo celovite in potrebno je izdelati načrt v tej smeri. Na tej točki imate problem, ki vam ga dela preteklost, to je več kot očitno. Rešitev ne bo sledila sama po sebi, saj finance niso tako stabilne v tem trenutku kot bi si želeli. Zato je potrebno narediti korake v tej smeri, znova odpreti pogovor z nekom iz preteklosti. Z malo iznajdljivosti in predvsem odraslosti se lahko zadeve še kako hitro rešijo.

B

Dar čudovitih energij v smeri čustev, ki vas bodo pomirile in napolnile z novim upanjem. Res je da še rešitve niso vidne, vendar s tem ste pomirjeni. Ne želite si odmikov in distance in ta želja se vam izpolni. Neko druženje vas polni in to vam je pomembno za vaše življenje. Kot da ste osamljeni brez te osebe, čeprav oba živita svoje življenje. Samo prepustiti se je potrebno, namreč vaše želje so v tem trenutku prevelike, ne morete pričakovati odločitev in tudi ne vztrajajte v tej smeri. Pomembno je samo da se nadaljuje, več v tem trenutku ne morete pričakovati.

C

Postavljate si previsoke kriterije, kot da ne znate zadev peljati postopoma, zato se vam dogajajo distance, ki niso potrebne. Umirite se, vse naenkrat enostavno ne morete pričakovati, čeprav ste na pravi poti. Potrebujete čas in ne vežite nekih odločitev časovno, saj so realizacije v tako kratkih terminih nemogoče. Mislite malo tudi na svojo preteklost, ki še zdaleč ni zaprta in se osredotočajte na te rešitve. Namreč zahtevate veliko od osebe nasproti vas, sami pa ne delate veliko. Samo od čustev se ne da živeti, potrebno jih je vzporedno postaviti v prihodnost.

 

GRAL

Facebook