fbpx

A

Počutili se boste, kot da so vsi lepi spomini neka davna preteklost. Begala vas bo praznina, ki jo boste čutili v sebi. Solze bodo prisotne, vendar ne bodite žalostni, namreč to stanje je v tem trenutku normalo, predvsem pa je točka iz katere bo potrebno narediti neke odločne korake. Odločnost ni bila v preteklosti vaša prioriteta, zato je možno da boste čutili strah – lahko tudi paniko v sebi. Zadnji krajec vas bo nežno vodil naprej, vam odpiral pot najprej počistila bo čustveno življenje (ne bojte se samote), že v naslednjem koraku pa bo poskrbela za vaše zdravje, ki je pod opozorilom. Učil vas bo, da boste imeli radi sami sebe.

B

Vse kar ste načrtovali se bo znašlo na mrtvi točki, druga stran se ne bo odzivala kot ste pričakovali, to vas bo malo begalo, prisoten bo strah. Zadnji krajec vas bo učil da si končno kupite kompas (poslušate sebe), namreč vztrajate v smeri čustev, ki niso vaša prihodnost. Možnost je tudi da se družite z nekom, samo zato, da niste sami. Potrebno se bo soočiti z stanjem in si upati narediti korak na novo. Otopelost je več kot očitna zato bodite pozorni, kaj si v resnici želite – ne kompenzirajte in ne delajte ničesar na silo. Dokončno zaključite znanstva iz preteklosti, ta vas namreč držijo na mestu.

C

Zadnji krajec bo kot vašo prioriteto postavila finančno – poslovno stanje. Informacije bodo prihajale iz strani bivših sodelavcev ali znancev. Zalotili se boste, da ste naredili napako, ali da ste padli pod neki vpliv, še bolj pa vam bo jasno, če ne boste vi naredili načrta zase, ne bo nihče drug. Prelomnica konec leta 2020 je bila izključno napaka vaše naivnosti in sedaj je čas da jo popravite. Možni termini – sestanki – dogovori z nekom ki je bil povezan z vašimi poslovnimi potmi v preteklosti, srečo boste imeli, da je to človek ki sicer ni toleranten, ampak je človek in vas bo razumel. Staro nove poslovne poti pred vami. Bodite samo odkriti.

 

 

GRAL

Facebook