fbpx

A

Misli bodo usmerje k čustvom. Želje so jasno v smeri preteklosti, ki so jo želite rešiti. Jasno je da ste na pravi poti, saj preobrati prihajajo v naslednjih dneh. Dobro počutje boste zaznali v sebi in ponovno boste upali na rešitev, ki tudi prihaja. Pogovorno se izogibajte preteklosti, potrebno se je fokusirati samo na prihodnost. Tako boste do sprememb prišli v kratkem času. Končno odločitev, ki jo tako čakate.

B

Prioriteta Prvega krajca za vas bo v smeri financ in odločitev. Porjeno bo nekaj, kar ste mislili, da se je ponovno zalomilo. Potrebno je zato narediti še en korak, na vrata kjer ste že bili. Namreč ta potrditev za vas prinaša verižne rešitve in razbremenitve. Sedaj ni čas za strah, ampak za jasno vizijo v smeri rešitve, katero si tako želite. Uspelo vam bo, samo ne ćakajte ampak delujte.

C

Pogovor v smeri čustev se bo odpiral v pravi smeri. Jasno je da ste na točki prestopa neke prelomnice. Vse lahko obrnete v smeri svoji želja, samo taktika je potrebna. Ne poskušajte ničesar preko konflikta, ampak si vzamite čas za mirne pogovore. Ne bo lahko, pa vendar je pomembno, da priložnost dobite, namreč vaše razmerje je bilo že zagotovo na točki konca, sedaj vam stoji novi začetek. Sprejmite spremembe.

Facebook