fbpx

A

Verjeti morate sedaj ko imate najmanj upanja, da se lahko vaše čustvene želje obrnejo v smeri vaših želja. Mnogi med vami ste na točki nadaljevanja, vendar je potrebno te signale prepoznati, zato stopite iz otopelosti in spreglejte. Vse preveč so vaše misli negativne, samozavest pa je na točki alarma. Zakaj bi sedaj nekdo razmišljal drugače, kot je do sedaj. Pomeni vsi odgovori so vam na razpolago, zato je prav, da se z njimi soočite. Prvi krajec je čas novih podvigov, novih korakov, pomeni za vas nove priložnosti preteklosti za prihodnost. Odločite se za svojo srečo!

B

Vse je zaprto! Zakaj sami v sebi ne najdete moči in vsaj sprejmete odločitev. Ali naprej ali naredite nekaj v nastalem stanju. Pri vas ne gre samo za čustva, namreč gre tudi za vaše poslovne poti in blaginjo. Ne morete si dovoliti o željah samo razmišljati, narediti pa nič. Čeprav mnogi ne boste istega mnenja kot sem napisala, vam predlagam, da stopite iz te cone, ki je daleč od ugodja in začnete biti odgovorni za svoje želje. Nenazadnje je vaše škarje in platno za vaše življenje. Ne dovolite si vpliva tretjih oseb, postavite jih tja ko spadajo in povejte najprej svoje mnenje. S tem boste naredili vse.

C

Sprejmite ponujeno! V kolikor je to smer napredovanja/menjave poslovnih poti, tudi če je to vezano na neke prekinitve je čas novih poti in odločitev. Morate sebi narediti uslugo, saj je veliko vas, ki se odločate že od začetka tega poletja. Slabo stanje/počutje, vam daje vse odgovore. Zmogli boste vse, tega se zavedajte, predvsem pa se zavedajte, da zaslužite več. Ne mešajte čustev in posla, namreč zaradi tega stojite na mestu. Vse kar vam je namenjeno bo prišlo za vami, na boljši način kot ga doživljate sedaj. Namreč kljub vsemu da vztrajate dobite premalo, predvsem v smeri čustev, posledično pa tudi konkretno financ.

 

 

GRAL

Facebook