fbpx

A

V kolikor še ne bo za Valentinovo tako kot si želite, morate biti hvaležni saj dnevi zatem prinašajo razbremenitve – odločitve! Namreč ne želite si ves nobenih avantur, želite si stabilnosti in iskrenosti. Osebo ki vam je v mislih boste videvali tudi v prihodnosti, vendar tokrat na drugačen način. Presenečeni boste. Obdobje ko ste jokali in bili nemočni je zagotovo za vami. Za spremembo so tokrat energije na vaši strani, premiki sledijo, zaradi konkretne odločitve iz druge strani.

B

“Prepovedano” srečanje je pred vami. Očitno je da skrivnost daje poseben občutek. Dobite darilo, pozornost in tudi srečanje. Veste da je prihodnost trenutno nemogoča, vendar boste zadovoljni tudi z kratkimi srečanji in predvsem nadaljevanjem. Sanjali boste svoje sanje o prihodnosti, kako jih boste uresničili, se sedaj v tem trenutku ne želite obremenjevati, občutki so namreč čudoviti! Prepustite se tem energijam in predvsem živite za skupne trenutke, to je za sedaj dovolj.

C

Na Valentinovo boste gledali iz distance in jasno je da boste pozitivno presenečeni. Namreč mnogim od vas se lahko odprejo prijateljstva, ki imajo vsebino prihodnosti in zbliževanja. Sprejmite to druženje in ne razmišljajte o tem kaj bo. Načrte ste delali v preteklost in sami veste kako so se končali. Tokrat se prepustite, uživajte trenutek, pogled usmerite v prihodnost in odmislite preteklost. Lepo vam bo, sprejmite to.

 

 

GRAL

 

Facebook