fbpx

PONEDELJEK

Čustva so v tem trenutku v slepi ulici. Kako priti do rešitev in kako nadaljevati iz preteklosti v prihodnost. Vaše misli nimajo ideje počutje je slabo. Ne zmorete naprej, ne poznate rešitve. Čustva so zagotovo, to čutite vendar so potrebne odločitve, do katerih pa ne pride v smeri kot bi si želeli. Rešitev je tako blizu, namenjeno vam je. Najdite pomoč, očitno je da se morejo vse karte ponovno premešati.

TOREK

V kolikor ste mislili, da ste prestopili vse ovire in da vam poslovno tokrat mora uspeti imate sicer prav, vendar je konkretna oseba prepreka do izpolnitve vaše želje. Kot da ste v tem trenutku na točki ko bi morali povedati vse, vendar je prav, da se ustavite in razmislite. Kaj je tisto, kar lahko vam dokončno odpre pot? Misli naj bodo mirne. Najdete rešitev.

SREDA

Zgodovina se ponavlja, nikakor ne morete premakniti osebe nasproti sebe, da se končno odloči. Čustva so med vama jasna, vendar en sam korak vas loči do preobrata. Poslušate sebe, intuicija vam daje odgovore, vendar vi jih ne znate, ne zmorete uporabiti. Poguma je premalo, strahovi so prisotni. Vse ima rešitev, vendar je od vas odvisno kdaj jo boste končno slišali. Še oktobra meseca?

ČETRTEK

Kako rešiti dom pred problemom zadnjih 5 let. Veliko stvari vam je že uspelo, vendar je ena smer še vedno odprta in pod opozorilom. Nujno potrebno je razmisliti v smeri, da je nujno najti rešitev še do konca tega leta. Verjamete v rešitev, vendar vam na trenutke postaja slabo od tako velikih skrbi. Za vse ste sami, vendar rešitev zagotovo najdete v mesecu Novembru.

PETEK

Preteklost vas je pripeljala na pot kjer ste danes, veliko je zamer in potrebno bo te zamere prečistiti. Prihodnost za vas obstaja, vendar vi stojite čakate, razmišljate polni zamer. Potrebno bo spremeniti svoje misli, kajti korak ste do novih čustvenih smeri. Kot da ne želite videti in ne verjamete. Pomembno je najti svojo samozavest in sprejeti odločitev vašega življenja.

SOBOTA

Naveličani ste vedno polagati račune. Sredina v kateri živite več ni to kar je bila. Vam so odprte smeri zunaj doma. Želite si sprememb selitev in novega življenja, vendar vam pogum, ki ga ni preprečuje narediti naslednji korak. Čeprav ste bili že na tem, ste znova popustili, se prilagodili in sebe postavili na drugo, tretje mesto. Naredite spremembo, zaslužite več.

NEDELJA

Prav je vse kar se odločite vi, nihče drug. Čustva so na eni strani razum na drugi. Kalkulirate preveč! Vaše stanje vas je na začetku navduševalo, sedaj vam jemlje vso energijo. Srečanja zunaj hiše želijo več, želite tudi vi, vendar nekaj vas drži v domu kjer čustveno niste. Ne boste našli rešitve, če boste čustva povezovali z denarjem. Potrebna bo odločitev.

 

 

GRAL

Facebook