fbpx

PONEDELJEK

Tako blizu rešitve ste v smeri čustvenih poti. Za mnoge med vami je nova pot že odprta, vi pa še vedno rešujete prepreke preteklosti. To bi morali že 6 mesecev nazaj. Pomembno je, da jih rešite in da bodo bremena dejansko padla v mesecu marcu. Čustva boste zaživeli kot želite.

TOREK

Prav pred koncem spoznanj ste, ko vam bodo energije pokazale novo pot. Pustiti bo potrebno preteklost v obliki kot ste jo sestavljali do sedaj z vam znano osebo v čustveni smeri. Morali boste narediti prelomnico. Mnogi boste namreč dokončno naredili konec.

SREDA

Vsak dan vam daje nove odgovore, potrditve. Prišli boste do prave vsebine v smeri čustev. Veliko odgovorov vam stoji, to kar ste želeli slišati. Pomembno je da boste tokrat znova zaupali in se prepustili objemu preteklosti v prihodnost.

ČETRTEK

Vrača se nekaj za kar ste mislili da je nemogoče. Mnogi med vami ste presenečenja preko sporočil že prejeli, drugi še boste. Vrača se preteklost izpred leta ali več. Znova komunikacija, nemir in tisti občutek, ki je bil takrat. Dovolite si nadaljevanja.

PETEK

Poudarek na domu, na razmerjih ki so že dolga leta del vašega življenja. Mnogi boste našli nadaljevanja, ne boste živeli več drug mimo drugega. Zamere preteklosti bodo na strani. Uspelo vam bo nekaj na kar niste več računali.

SOBOTA

Veselite se meseca Marca, ki prihaja. Vse čustvene poti, ki so sedaj v blokadi, dobijo nove priložnosti. Tako bo kot na začetku. Velika možnost v smeri odločitev. To so odločitve, ki ste jih pričakovali mesece nazaj.

NEDELJA

Vse je bilo z namenom. Vsak konflikt vas je učil, česa več ne smete. Povezovali se boste  svojo drago osebo, znali boste izbrati prave besede, začutili boste da se je potrebno prepustiti. To je tisto kar vam daje nadaljevanje in prihodnost. Zmagali ste.

 

 

 

 

Facebook