fbpx

 

 

 

1 AS SRCE

Bodite zvesti sebi in svojim željam. Res je da je potrebno sprejeti odločitev, katero bodo vaši bližnji sprejeli negativno, vendar je to vaše življenje in pravico imate do osebne sreče. Pogovorite se in razložite svoje argumente. Marsikaj okolica ne ve kar veste vi. Pomembno je sebe postaviti na prvo mesto, ne glede  na posledice. Vsi nikoli ne morejo biti zadovoljni, tega se zavedajte. Pomembni ste vi.

2 AS KRIŽ

Zavedajte se, da je vaše počutje na prvem mestu. Ne stopajte v rizik, kateri prinaša znova problem v smeri čustev. Morali se boste soočiti z dejanskim stanjem. Predvsem je potrebno iskreno priznati kaj za prihodnost je mogoče in kaj zagotovo ne. Bodite iskreni do sebe in se vprašajte, zakaj bi vztrajali. Vaše počutje je vse prej kot dobro. Zaslužite več kot samo drugo ali tretje mesto v nekem življenju.

3 AS KARO

Nujno je zbrati pogum in vztrajati v smeri čustev. To stanje sedaj je slabše kot je bilo pred tedni. Pomembno je odpreti pogovor in razmerje rešiti – poti so odprte, da uspete. Čustva so jasna in samo zato, ker so vidna čustva vam uspe preobrat, zato je prav da delujete v tej smeri. April mesec, vam bo izredno naklonjen v tej smeri. Dvignite nivo energije.

4 AS PIK

Mnogim menjava poslovnih poti ali nadaljevanje. Pik AS vam daje vedeti, da imate vse poti odprte, le če se boste postavili zase. Vedeti morate kaj želite in realno tudi pridobite. Jasno je da preobrat nosi stabilnost in blaginjo v smeri vaših financ. Pogum in odločitev iz vaše strani, prinaša zadovolstvo. Veliko boste dokazali predvsem sebi.

 

GRAL

 

Facebook