fbpx

AS PIK

Vaša trenutna situacija ni ugodna, vendar morate se zavedati, da je vse za nekaj dobro. Vedeli boste o čem vam pišem, saj ste za stanje čustev vedeli že kot ste se srečali. Dejstva so od začetka enaka in v kolikor želite spremembe je jasno, da boste morali spremeniti način komunikacije. Odločitve prihajajo, vendar pazite, da s trenutnimi besedami ne uničite vsega. V kolikor se je že zgodilo se opravičite, namreč tudi vi boste deležni opravičila.

AS KARO

Razmislite kaj vam je potrebno in kaj zagotovo več ne. Samo s polovico svojega življenja ste sedaj v tem trenutku zadovoljni, druga polovica to so čustva pa je potrebna odločitev. Sprememb ni, čakate, ne naredite ničesar. Sami strahovi v vaših mislih, ki niso tipični za vas. Česa se bojite, če ničesar še v tem trenutku nimate? Razmislite in najdite razlog za komunikacijo, ne samo da vam bo lažje, tudi uspelo vam bo.

AS KRIŽ

Vaše počutje je posledica vašega stanja v čustveni smeri. Želeli ste preveč, kot da neka preteklost sploh ne obstaja. Priznati morate, da ste se malo izgubili, namreč dve poti še ni izpeljal nihče brez posledic. Postavite se tako kot vi znate, vaš pogum bo odločil v kateri smeri želite naprej, tudi če želite ostati nič narobe, le eno pot je potrebno zapreti, čustva v vas to vedo, katera pot je prava. Sprejmite odločitev.

AS SRCE

Nadaljujte v smeri kot ste si zadali. V vas je dovolj moči, da sanirate prelomnice, da si vrnete nekoga, ker so čustva jasna in vezana na prihodnost. Kaj vas je želelo življenje naučiti, razmislite. Pomembno je da naredite čim prej korak in popravite napako. Mogoče je da jo mora popraviti oseba nasproti vas. Vse je odprto za ta korak, ker čustva so in ni to samo v vajinih mislih. Oprostite – pozabite in nadaljujete.

 

 

GRAL

 

Facebook