fbpx

73

Čustvene poti je potrebno aktivirati. Vse kar je vezano na preteklost, čaka na premike. Zavedajte se kaj čutite in začnite premike, ki naredijo odločilen preobrat

64

Poslovno se je moralo nekaj zgoditi, tudi končati, da boste končno stopili na vam namenjeno pot. Vsak naslednji korak v mesecu septembru bo pomenil potrditve v mesecu oktobru. Pustite kaj je bilo.

77

Pripravljeni ste na čustva. Sedaj je potrebno začutiti pravi trenutek, ki vam bo namenjen. Ne morete zgrešiti. Imate odprte poti do srca osebe katere si želite. Delujte.

16

Vse kar je vezano na preteklost v čustveni smeri se zapira, to bo potrebno sprejeti, saj veste da so prepreke velike. Postaviti je potrebno svoje misli drugače. Čas prinaša spremembe.

9

Skrivnost, ki se vam dogaja pomeni v čustveni smeri velik korak v partnersko prihodnost. Vedeti je potrebno, kaj si več ne smete dovoliti. Postopoma začenjate staro – novo pot.

58

Dvignite samozavest, za vas prihaja najlepši oktober v smeri čustev. Sprejeli ste očitno odločitev, ki odpira vse poti. Bodite to kar ste, čustva prihajajo iz smeri kot želite.

10

Spoznali boste, da je še vse odprto v smeri čustev. Vrtite se v krogu. Potrebno bo drugače. Narediti je potrebno preobrat, zaupati v čustva in odločitev bo spontano prišla sama od sebe.

 

 

GRAL

Facebook