fbpx

55

Čustva so v prvem planu. Sedaj je potrebno najti nadaljevanje, preko sporočil. Imate vse možnosti nadaljevanja. Prestopite strah, bodite pogumni. Odgovor, ki ga dobite bo pozitiven in bo presenetil tudi vas.

39

Spoznali boste, da še vsega kljub vsemu niste naredili. Pričakovali ste rezultate, čeprav niste naredili veliko za premik – rezultat. Odločitev je potrebna, da stopite na pot in se končno soočite s tem kaj lahko pričakujete in kaj ne.

88

Zavedajte se, da preteklost še vedno ni končana. Čeprav so se zgodili neki razhodi, niso dolgoročnega značaja. Jasno je nadaljevanje, vendar še do čistih poti za prihodnost potrebujete čas.

11

Sporočilo, ki ga dobite bo na meji konflikta. Povezali boste lahko, kdo dejansko vpliva z negativno energijo na vaš odnos. Ta oseba je daleč od prijateljstva, zato boste morali narediti čistko in se s partnerjem pogovoriti.

18

Vse ob svojem času, tudi za vas. V naslednjih dneh boste imeli občutek, da se odpirajo vam poti v čustveni smeri, za katere ste mislili, da so zaprte. Sedaj je vse odvisno od vaše želje. Priložnost nadaljevanja bo pred vami.

4

Dorekli boste kako naprej. Mnogi med vami boste to vzeli kot poraz, čeprav je to daleč od poraza. Potreben je čas in toleranca v nadaljevanju. Odločitev iz druge strani v smeri vas še ni dozorela.

21

Ne delajte ničesar na silo, saj bodo odgovori prej negativni kot pozitivni. Potrebno se je prepustiti in postopoma izpolnjevati željo ki jo imate. Tretja oseba ima vpliv in se v tem trenutku še ne odmika. Potrpljenje je potrebno.

 

GRAL

Facebook