fbpx

JANUAR

Samo ne zapirajte čustvene poti, ni pravi čas. Želeli se boste vrniti. V tem trenutku se je potrebno prepustiti, verjeti v vaju in zgodilo se bo. Prekinitve vama niso namenjene, pomeni jih z ultimati tudi ne delajte.

FEBRUAR

Mnoge poti so vam naklonjene, vi ne morete stopiti iz preteklosti. Mogoče je, da je krivda vaša, zato jo popravite. Ne smete si dovoliti odločitev, ki jih mora sprejeti oseba nasproti vas. To morate vendar razumeti.

MAREC

Postavljeni ste pred odločitev. Vaše upanje v smeri čustev daje realizacije. Vendar je nujno potrebno posegati tudi v smeri preteklosti, katero je potrebno prečistiti. Začnite takoj.

APRIL

Obstaja skrivnost, ki to tudi ostane, saj v tem trenutku je nemogoče pričakovati kaj več. Počutite se osamljeni, še bolj se boste počutili tako, če boste odšli, saj se boste vrnili.

MAJ

Vaša čustva so pred vami, v najlepši obliki, vendar so spremembe pri vas nujne. Misli so še vedno pod vplivom starega vzorca. Imeli bi nekaj – želite, vendar ne naredite veliko. Spremenite to.

JUNIJ

Obstaja nekdo iz preteklosti, ki bo znova pred vami. To se vam ne dogaja prvič – vračanje. To je znak, da sta si namenjena, ne glede na trenutne tretje vplive. Imejte potrpljenje, prepustite se.

JULIJ

Vsak naslednji vaš korak prinaša rezultate. Misli bodo sicer zmedene, vendar upanje ki se oglaša globoko v vas, daje jasna sporočila o nadaljevanju. Dovolite si. Premiki vas bodo navdušili.

AVGUST

Velika upanja, ki jih nosite v sebi so na pragu premikov. Odločite se in stojte za svojo čustveno željo. Ne da se več kompenzirati, potrebno bo na pot srca, ki je odprta za vas. Pogumno.

SEPTEMBER

Dovolite si živeti svoje želje, vsako prikrivanje ustvarja v vas nepotrebno napetost. Res je, da si morate najprej priznati. Oseba nasproti vas je spremenila svoje misli. Stojita nasproti z enakimi željami.

OKTOBER

Prav je vse kar se dogaja, ker stanje na mestu in komunikacija, ki je ni, ne prinaša rešitev. Konflikti se preko pogovora umirjajo. Potrebno je stopati naprej. Težko stanje vendar zelo mogoča rešitev.

NOVEMBER

Ostaja kot je. Čas, ki je nujno potreben za rešitev je tisti čas, ki vas bo bremenil. Čustva so odprta, to se zavedate, čutite, so finančne poti v tako močni blokadi, da odločitev v tem trenutku ni mogoča.

DECEMBER

Delujte naprej, premiki so jasni že nekaj časa. Obstaja priložnost naključij, ki vam vaše razmerje in želje postavi na pot realizacije. Ne bo odvisno od vas, ne od osebe nasproti vas, pač pa od tretjega vpliva.

 

GRAL

Facebook