fbpx

A

Malo več energije bo potrebno vložiti v kolikor si želite rezultatov. Vse je preprosto pred vami, vendar je jasno, da je potrebno da stopite korak naprej tudi vi. Mnogi med vami boste v sredo ali četrtek podpisali nekaj, kar si želite. Lahko je to podaljšanje pogodbe, nova služba, lahko pa tudi finančno odobritev, ki ste jo vložili v mesecu marcu. Na vse bodite pripravljeni, dvignite energijo in ne bodite otopeli. Pot je odprta.

B

Mnogi boste reševali neko neljubo napako, ki vas je skoraj stala denarja. Lahko je tudi rešitev povezana s službo. Prav je, da opravite vse, ne puščajte ničesar po nepotrebnem odprtega. Pozitivno nadaljevanje se kaže in lahko boste ponosni na sebe, ko opravite. Razmišljali boste o nekih transakcijah, ki jih morate rešiti ali vsaj sprostiti. Oddaja vloge pomeni prvi korak, zato je prav da se ga lotite.

C

Pomembno bo v tednu, ki je pred vami izraziti svojo željo, lahko tudi nezadovoljstvo na službenem področju. Pogovori prinašajo vam razbremenitev in spremembo misli, da je nekdo proti vam. Vedeti je treba, da dotična oseba pozna samo eno plat zgodbe, zato je mnenje takšno kot je, se pa zagotovo spremeni, ko boste vi povedali svoje. Razumeli boste kdo je tisti kamen spotike

 

 

GRAL

Facebook