fbpx

A

Priznanja v tem tednu sledijo. Mnogi med vami dobite potrditev skritih razmerij – pomeni nadaljevanje, drugi prizemljitev da je vse ostalo v preteklosti in da bo potrebno naprej. Sprejeli boste tako eni kot drugi, namreč drugim se že odpirajo novi koraki v smeri čustev, kjer bodo razmerja za prihodnost. Dovolite si novih poti, pa tudi preteklosti, če je to preteklosti ki si jo želite in predvsem če dobite dovolj. S priznanji se soočite, saj je to del resnice, ki vam daje okvir prihodnosti v smeri čustev.

B

Prestopili boste molk, dobili končno neki odgovor. Zmedeni boste, vendar z veliko željo po nadaljevanju. Jasno je da si druga stran želi isto kot vi. Ne dvomite, namreč dvomi so vam zadnje tedne naredili veliko slabega. Ni potrebe za njih. Tudi če še ne bo razmerje tako intenzivno kot si želite, vztrajajte. Korak po korak nadgrajujete razmerje, ki ima prihodnost. Vmes spremenite svoje misli, spremenite sebe, da boste pripravljeni tudi vi. Ne uporabljajte starih vzorcev, ker nimajo kaj iskati tukaj.

C

Ločitev, razhod, distanca prinaša veliko dobrega. Čeprav še tedne nazaj tega niste sprejeli, vam bo sedaj jasno, da je vaše počutje razbremenjeno. Postajate znova vi, vaše misli so na prvem mestu. Ni vam potrebno upoštevati nobenih pravil, kot je bilo to do sedaj dan za dnem. Z obema rokama sprejmite nove energije, nove občutke. Oddajati boste začeli drugačno energijo in posledično si boste ustvarjali nove čustvene priložnosti. Samski ne boste dolgo. Osamljeni sploh ne.

 

GRAL

 

 

 

Facebook