fbpx

1

Nastaja nova pot, nova zgodba, ki si jo želite, vendar jo bo potrebno preoblikovati v želeni smeri. Sedaj še niste na točki zadovoljstva, želite zgodbo, ki je samo vaša. Prav je tako, saj se čiščenje dogaja ravno v smeri prihodnosti. Tukaj niso dovoljene tretje osebe, ki so dejansko še vedno prisotne. Do odločitev je pot, na kateri stojite v tem trenutku. Delujte v smeri kot čutite. Jasno vam bo, da je potrebna gradnja odnosa, saj ste se mnogi pred časom izgubili. Nove priložnosti, dajejo velike preobrate nadaljevanja, to je pomembno.

2

Dovolite si ponovitve – nadaljevanja, saj prihaja skozi velika vrata. Mnogi med vami ste izgubili vsako upanje, vendar je to zadnje kar lahko izgubite. Bodite pripravljeni, da boste morali spremeniti stare vzorce, za spremembo, ki jo želite in vam je namenjena. Prisluhnite sebi, ne kompenzirajte, ne živite v smeri kjer čustev ni. Zavedajte se svojih čustev in jih začnite živeti, saj so del vas in ne bodo minila. Odločitve so včasih težke, vendar ne nemogoče, če si vzamete čas. Imejte fokus samo v smeri ene osebe in vse bo tako kot želite.

3

Obstaja preteklost, ki mora ostati tam kjer je. Soočali se boste s prevarami in resnico in se zavedali veličine prijateljstva in naklonjenosti. Posebni občutki bodo v vas, saj vam energije kažejo nove poti iz samo enega vzroka. Zaslužite več. Bodite nekomu prva oseba v življenju. Ljubimec je lahko veliko več, kot so vaše izkušnje. Vse spremembe so z namenom. Postavljali boste višje cilje. Dvigovali samozavest. Vaše dobro srce potrebuje zdravljenje, saj so ga prizadeli ljudje, ki nimajo nič z ljubeznijo. Sedaj boste vedeli v preteklih mesecih si niste hoteli priznati.

GRAL

Facebook