fbpx

PONEDELJEK

Bodite pazljivi v smeri čustev, kaj hitro se lahko zgodi, da boste nekoga napačno razumeli ali nekdo napačno razume vas. Bodite mirni, ne reagirajte na prvo besedo pač pa vse preverite. Pomembno je da naredite razplet, ne zapleta.

TOREK

Mnogi boste prišli na prava vrata v smeri svoje poslovne priložnosti. V kolikor ste v koraku v smeri pogovora o novi službi je jasno, da ste na pravi poti. Potrebna je samo samozavest in novi koraki bodo odprti.

SREDA

Ne zapletajte se v pogovore, kjer niste stabilni in čisti. Zgodi se lahko, da vam nekdo dokaže neko neiskrenost ali ogovarjanje. Potrebna je pazljivost, namreč smeri so odprte v smeri čustev. Sedaj vam niso potrebni zapleti.

ČETRTEK

Dan odločitev v smeri financ, blaginja ki jo pričakujete ali želite. Veliki premiki vam stojijo, vsem tistim ki so naredili vse kar so lahko. Spet drugi ki ste to samo želeli, ne pa naredili pa stoji razočaranje.

PETEK

Zamislili se boste po pogovoru z nekom, predvsem pa se boste zavedali, da je med vama več kot samo prijateljstvo. Kaj narediti? Veliko lahko, ne glede na trenutno situacijo. Mogoče je da se po tem pogovoru odpira vaša prava prihodnost v čustveni smeri.

SOBOTA

Dan za druženje, skrivna srečanja in pogovore, ki dajejo energijo. Klic na pot obisk ali srečanje bo povezan s potjo, za katero je prav da se odločite. Mogoče je da dobite dobre informacije v smeri novih poslovnih korakov, ki si jih želite.

NEDELJA

Vsaj en dan je potrebno posvetiti sebi, vendar to ni ta dan, saj bo dogajanje okoli vas pestro. Ne bo časa za počitek in želeli si boste pogovora, čeprav na daljavo. Delujte.

 

GRAL

Facebook