fbpx

A

Zavedajte se svojih globokih čustev in ne odstopajte od njih. V kolikor mislite, da ste naredili že vse, se zavedajte, da glavnina šele prihaja. Jasno je namreč, da boste dobili čustveno potrditev v smeri, ki si tako želite. Končno bo preteklost, ponovno prihodnost. Mnogi imate namreč velike prelomnice za seboj in ravno te prelomnice, ki so vam naredile izgubo, se sedaj postavljajo v nove začetke – dobitke. Pogumno vztrajajte do končne osebne zmage. Zaslužite.

B

Bolečina srca iz preteklosti se bo postavila v odgovore za prihodnost. Soočenja bodo nujna, ne boste si več morali zatiskati oči. Minilo je veliko časa, premikov ni bilo. Potrebno bo stopiti korak naprej in si priznati. Ne bo več možno “pometati pod preprogo”. Ozrite se naprej, za vas se odpira pot novih možnosti in velikih priložnosti. Začnite ceniti sebe – pravzaprav boste vedeli, da vam drugega ne preostane. Nova pot bo jasna takoj, ko spustite stare vzorce, ki so vas zadrževali v preteklosti.

C

Slišali boste novico o neki osebi s katero ste si bili v preteklosti blizu. Dobili boste priložnost, da naredite ponovno korak v tej smeri. Povezano bo predvsem s financami, katere so se ustavile v preteklosti. Pomembno je da zaupate v nekaj, kar ste mislili, da ste za vedno zaprli vrata, pa vendar so zadnji tedni vaše misli odhajale ravno v tej smeri. Sporočilo daje preobrat, vam pa predlagam da nekomu ponudite priložnost. Sprememba misli je tako pri vas, kot pri osebi nasproti vas.

 

 

GRAL

Facebook