fbpx

A

Vaš način razmišljanja se bo spremenil. Jasno je da ste do sedaj stali na mestu, ali pa ste se vrteli v začaranem krogu. Rezultatov ni bilo. Res je da niste imeli več ideje pa vendar se je potrebno premakniti. Vse kar je odprto v smeri v preteklosti je nujno narediti korak nazaj. Pomeni vse čustvene smeri, ki so obstale na mestu, brez posebnega vzroka ali z vzrokom, je potrebno ponovno prebuditi. Naj vas ne ustavi vaše razmišljanje, namreč vaš pogled je ves čas usmerjen k določeni osebi. Razmislite – poskusite še enkrat, dajte sebi in svojim čustvom priložnost, ne glede kar ste si rekli “NE BOM VEČ JAZ”. Naključja bodo očitno hotela drugače, srečanja in pogovori so neizbežni. Ne odločajte se v  trenutku, prepustite se, samo sebe poslušajte in bodite samozavestni. Uspe vam lahko nemogoče. Žal vam zagotovo ne bo. Posamezniki, ki se ukvarjate s finančnimi problemi ali z problemi v poslovni smeri, nujno ponovno potrkajte na neka vrata, na katerih so vas že odslovili, usmerite svoje misli v uspeh, to vam prinaša podpis, potrditev, ki odpira tisto kar želite zadnjih 10 mesecev. Pogumno!

B

Ni vse odvisno od vas, je pa prepotrebna vaša energija v smeri partnerstva ali poslovnih poti. Vlogo bodo igrale nianse, pomeni da z svojo voljo in vztrajnostjo odpirate pot ne samo sebi, pač pa tudi novemu partnerstvu, stari vezi ali okolju ki pripada konkretno poslu. Predlagam vam, da že jutri pregledate vse listine, ki so tema neke odprte zadeve, ki se ne premakne iz mesta. V kolikor je karkoli povezano z uradnimi ustanovami – sodiščem – banko, boste ugotovili, da ste nekaj spregledali. Tako kot sem napisala premike delajo samo “nianse”, pomeni spregledan konkreten datum, mesec, leto,  na osnovi tega boste postavljali novo listino tisti za katere je pomemben posel. Za posameznike, ki pa jim je pomembno osebno – čustveno življenje, pa s svojo energijo prepričate nekoga o konkretni odločitvi – razveza – staro novo razmerje, poskus, ki odpira prihodnost. Vsi vi, ki pa zdravstveno pričakujete neke izvide ali odločitve pa boste hvaležni energijam, saj se najde za vas rešitev preko uradnih poti (zdravnik), ki vam daje ponovno zdravo svobodo v življenje.

C

Odmislite vse kar se je zgodilo, ne dovolite si več solz! Začnite ceniti sebe v pravem smislu – to kar si zaslužite. Preteklost je zvodenela in vse kar je povezano z njo. Težki časi partnerstva so za vami, odprta je nova pot – novi korak. V prvem trenutku ne boste videli ničesar, postopoma pa bo svetloba toliko vabljiva da se bo odprla slika nove osebe pred vami. Finance se bodo uredile! Ne ustavljajte koraka in ne jemljite ničesar kot nemogoče. Pustite času čas, ker se odpirajo vrata na katera ste že enkrat potrkali. Razmislite in ponovite ta korak, realizacija v mesecu decembru 2019. Vsa razmišljanja, ki jih imate usmerite v svoje občutke. Prebudite sebe in svoje želje, energije vas nagradijo. Upali si boste, zato je idealen čas da naredite tisto, česar si do sedaj niste upali. Mnogim neke družinske zamere dajejo odgovore. Mogoča je sprava, kar vam v tem trenutku tudi najbolj odgovarja, samo mirno.

 

 

GRAL

 

Facebook