fbpx

JANUAR

Vzpodbujajte sebe, takoj ko boste imeli občutek negativnih misli in bo začelo padati upanje in se pojavljati dvomi. Sedaj je čas za vaše najlepše korake v smeri čustev. Preobrati bodo sledili, saj izhajate iskreno iz sebe. Priznali ste si, da vam neka bližina pomeni veliko in prav je da se osredotočate miselno v smeri, ki bodo tudi dale želene rezultate. Nič ni nemogoče, nemogoče je samo takrat če obstanete in čakate. Ne delajte tega, stopite svoji sreči nasproti.

FEBRUAR

Priložnosti v smeri finančnega priliva so sedaj odprte. Mnoge smeri, ki ste mislili, da se bodo odprle so ostale na točki pogovora z namenom seveda. Čakajo vas novi koraki v smer, ki je niste pričakovali. Samozavest bo prioriteta. V vas bo naraščala moč, ki bo naredila svoje. Postavili se boste zase, peljali boste poslovne pogovore, ki odpirajo vrata v prihodnost daljšega roka. Naj vas ne bo strah spremeniti okolja, saj vam veliko stvari stoji na mestu, ravno zaradi straha pred spremembami. Sprostite se in pogumno naprej.

MAREC

Vse se je zgodilo z namenom, sedaj pričakujte nadaljevanje v smeri preteklosti. Naključja vam bodo pomagala prestopiti zadrego, ki je nastala. Ne pogrevajte starih sporov, niso vam potrebni, minili so. Obrnite pogovore v prihodnost, gradite znova zaupanje in preobrati bodo veliki. Pripravljeni ste da spremenite vse. V pričakovanju odločitve osebe nasproti vas, bodo te spremembe doživele preobrat. Odločitve so jasne. Prihodnost odprta, ste na novih začetkih. Zaupajte.

APRIL

Spremenite razmišljanje, namreč luna vam bo dala vedeti, da so želje še kako uresničljive v kolikor so povezane s čustvi in določeno osebo, ki je že nekaj časa prisotna v vašem življenju. Pokazala vam bo, da ni vse kriva ta oseba, ampak tudi vi sami, namreč želite si rešitve, vendar sami ne naredite ničesar. S prstom nehajte kazati na drugo stran, ampak najprej pripravite svoj teren v tej smeri niste naredili še ničesar. To kar vi mislite ni nujno da vedo doma, misliti si ne morejo samo zato, ker je vaše obnašanje “hladno”. Potreben bo pogovor, namreč koraki se bližajo, da ne boste reševali vsega v zadnjem trenutku, kar pa lahko zagotovo naredi nepotreben konflikt.

MAJ

Premalo ste naredili v smeri finančnih prilivov. Naredili ste samo prvi korak, sedaj pa samo čakate in se jezite. Prazna luna vas pošilja v “boj”. Obnovite korake, telefonske klice, pokažite da vas vaše stanje zanima, da želite rešitev – želite jo pred jesenjo. Kaj vse lahko še naredite, vprašajte, bodite prijazni – učite se, pustite da vas vodijo z novimi idejami. Na tej poti vam stoji rešitev, ne morete je v tem trenutku še videti, vendar občutek v vas bo dober ko se prepričate, da pa vsa vrata niso zaprta, da so možnosti za vas. Ni vprašanje če vam uspe, ampak je vprašanje samo kdaj. Prej se premaknete – prej bo rezultat. Pogum, ne smilite se sami sebi.

JUNIJ

Vrata za vašo osebno zmago so odprta, vse kar ste doživljali zadnje tedne je imelo razlog. Sedaj se boste tega zavedali. Čustva so v smeri realizacije, ne sprašujte kdaj, sedaj tukaj so, nujna je nadgradnja, nujen je čas. Luna vam bo prinesla mir in zaupanje, dala vam bo energije za samozavest, ki jo tako potrebujete. Obračala vas bo tja kjer je vaša prihodnost, ne glede na to da ste prekinili pot že velikokrat, bili ste neučakani, želeli ste vse takoj. Sedaj se pomirjate, pogledali boste smeri iz pravega kota, čutili boste, da je oseba nasproti vas tista prava in prepustili se boste. Zmaga je že tukaj.

JULIJ

Tukaj kjer ste sedaj ste na pravi poti, vendar mesece ali tedne brez premikov. To vas v čustveni smeri bremeni. Predlagam vam da se umirite, ne spreminjate smeri, predvsem pa ne dvomite. Preobrat ki vam sledi ob tej Prazni luni, vam bo dal energije, katere niste imeli zadnje tri mesece. Krojili boste svoje čustvene želje v smeri kot si želite. Mnogi med vami nujno rešite preteklost, ne zavlačujte, namreč ni vam potrebno da se stvari še zamaknejo. Odločitve prinašajo svobodo in zaslužena čustva. Pogum je potreben in predvsem vaša glavna vloga v smeri odločitev v vašem življenju.

AVGUST

Rešitev finančnih poti ob tej Prazni luni. Ne bo takoj, pač pa boste premike zaznali po 1. 6. 2020, ko mnogi dobite potrditve, stojijo vam podpisi, napredovanja, nekaterim pa konec sodno – uradnih procesov, kateri vam odpirajo prosto odločanje finančnih poti. Upali si boste vedno več, čeprav ste v tem trenutku vse prej kot dobro. Zavedajte se samo, da se bo tokrat dogajalo vam, ne bo več izmikanj ali prestavljanja, to se je namreč dogajalo do sedaj. Energije v naslednjih 12 dneh nagrajujejo prav vas in vse bo mogoče samo verjemite v to in si upajte. Blaginja prihaja počasi, vendar zagotovo.

SEPTEMBER

Zdravje je opozorilo, da ste šli predaleč, enostavno si ne morete dopovedati, da vam čakanje ne prinaša želenih rezultatov. Močni čustveni premiki ob Prazni luni, ko bodo vaše solze izgubile na pomenu. Namreč dan za dnem bodo padala bremena in očitno je da boste dozoreli in prestopili preteklost. Zahtevali boste več zase, sedaj niste imeli nič, samo razdajali ste se. S temi spremembami stopate na novo neznano pot, vendar bo počutje iz dneva v dan boljše, do trenutka po 13. 6. ko se vaša čustva odpirajo na novo – sedaj še neznano pot – prihodnosti. Sprejmite spremembe.

OKTOBER

Veliki načrti so pred vami, katere boste speljali, predvsem če so vezani na vaše poslovno področje. Finančne smeri so odprte in sedaj je potrebno narediti odločilen korak. Ne komentirajte veliko in ne razpravljajte. V vas je konkretna želja in posledično sprejmite odločitev. Velike stvari se bodo dogajale prav na področju posla kot ste si želeli že konec zimskega časa.  Potrditev ki jo tako čakate je pred vami. Samo odločno! Ne razmišljajte, da vam ne bi uspelo, namreč tako dobrega obdobja ni bilo že nekaj časa v vašem življenju.

NOVEMBER

Občutek da se vse odpira v nasprotju z vašimi željami bo minil. Trenutno napetost, oziroma napetost zadnjih dni, tednov je potrebno pravilno sprejeti in si priznati vzroke. Brez da se sanirajo vzroki, pač ne morete pričakovati preobratov in premikov. Veste kaj želite, bodite trdno odločeni, da si ne boste dovolili odstopanja. Čas dela za vas in tudi energije Prazne lune bodo posledično razbremenile vaše želje. Ne razmišljajte, ne delajte si svojih miselnih scenarijev, pač pa se prepustite. Ste na pravi poti, to je pomembno.

DECEMBER

Prihajate na konec poti, kjer se že kažejo rešitve. Veliko vas boste 8 dni po Prazni luni dosegli neki finančni preobrat, podpisali boste nekaj, kar vas razbremenjuje. Stojijo potrditve, ki jih želite. Pomembno je da zaupate v sebi, saj so vaše misli v tem trenutku vse prej kot pozitivne. Spremenite to. Zavedajte se, da so pred vami poslovno/finančni vzponi, ki jih boste gradili postopoma. Pomeni vse se bo dogajalo, da se boste končno znašli na temelju stabilnosti. Pogumno naprej.

 

GRAL

 

 

 

Facebook