fbpx

JANUAR

Občutljivi boste, to pa zato ker vam bo nekdo povedal resnico, ki jo v sebi dobro poznate. Slediti je potrebno srcu, zato se začnite zavedati tega. Na pot je potrebno stopiti, energije čakajo na vas, zato se odprite in sledite, temu kar si želite. Izpolnite si čustveno željo. Čas je!

FEBRUAR

Prišli ste do točke ko boste tudi sami spoznali, da ste na pravi poti konkretnih sprememb. Ne razmišljajte več kako je bilo, ampak naredite naslednji korak. Jasno je namreč, da ste že v začetku oktobra meseca naredili določene premike, ki jih je potrebno sedaj nadaljevati.

MAREC

Vse poti so odprte v posel – finančno blaginjo. Bodite odločni polni energije in stopite korake naprej po poti, katero ste že pripravili. Prazna luna vam daje dogovore, pogovore in končno podpis. Velike možnosti novih poslovnih poti so pred vami.

APRIL

Polni ste misli v smeri posla, vendar je potrebno takoj sprejeti odločitev v smeri čustev. Osamljenost vam ni potrebna, najdite čas za obnovitev preteklosti, ki vam tako vztrajno stoji ob strani. Ignor ni rešitev! Odprite se.

MAJ

Zapletli ste se v nepotrebne relacije, ki vam ne prinašajo tako želenih rezultatov. Morali boste prenehati kompenzirati in se odločati za povsem drugo pot, ki vam je znana. Priznajte si, da si želite končno nekih odločitev v tej smeri predvsem pa naredite korak.

JUNIJ

Posebna pazljivost v smeri poslovnih odločitev je potrebna, tudi če se morate z nekom raziti je sedaj pravi čas. Nove priložnosti in ponudbe ste že dobili, pomembno je da sprejmete odločitev, namreč izboljšanj tukaj kjer ste ne bo.

JULIJ

Čustveni preobrati so končno pred vami. Neke pričakovane odločitve tudi. Jasno je da boste presenečeni, tokrat pozitivno. Trajanja razmerij preteklosti se nadaljujejo, prekinitve so bile samo začasne, v to se boste lahko prepričali.

AVGUST

Iskrenost se vam bo tokrat obrestovala, čeprav ste imeli občutek, da ste naredili v smeri čustev veliko napako. Povedali in pokazali ste kaj si želite, ni bilo odziva takoj kot ste pričakovali, sedaj vam prihaja ravno ta potrditev in preobrat.

SEPTEMBER

Sprijaznite se trenutnim stanje in pojdite naprej. Ne bo se spremenilo v tej smeri. Potrebno si je ustvariti nove priložnosti, ki že čakajo na vas, vi pa jih do sedaj niste znali sprejeti. Sprejmite odločitev, tako čustveno kot poslovno.

OKTOBER

Pripravite se na nekaj kar ne pričakujete v smeri čustev. Odgovori bodo jasni, namreč okvir prihodnosti, ki si jo želite dobiva svojo podobo v pozitivnem smislu. Ne delajte sedaj v nasprotju z svojimi željami. Ni čas za vaš ego!

NOVEMBER

Zanesljive informacije v smeri poslovnih zadev se odpirajo, vendar sedaj je potrebno da jim sledite. Nove možnosti so vzporedno povezane tudi s potjo, zato boste skeptični kaj vam je za narediti. Predlagam odločitev v tej novi smeri.

DECEMBER

Zavedajte so odločitve, ki ste jih sprejeli že v novembru v smeri posla v fazi realizacije na dolgi rok. Dobri občutki in potrditve so pred vami. Naredili ste veliko spremembo, sedaj ji je potrebno samo slediti. Bodite pogumni.

 

 

Facebook