fbpx

1

Vse je tako kot mora biti v tem trenutku, ampak je potrebno v čustveni smeri vtrajati naprej. Pogovori bodo stabilni in imajo stabilne znake prihodnosti. Pogovorili in dogovorili se boste kako naprej že v mesecu Septembru. Mnogim se bo končno izpolnila želja zadnjih 6 mesecev. Ni se vam potrebno več skrbeti, naredili ste veliko in pred vami so rezultati in pozitivni preobrati.

2

Navidezno majhen konflikt ima lahko velike posledice, zato ne vztrajajte pri svojem za vsako ceno. Potrebno je stopiti tudi korak nazaj, da vam ne bo potrebno kasneje reševati nekaj kar vam poslovno sedaj ni potrebno. Osredotočite se na delo in posledično dokaze. Vsak začetek je težak, vendar je jasno  da boste zmogli. Zadovoljni boste vi kot tudi vaši nadrejeni in tudi stranke.

3

Vaša čustva bodo doživljala novo dimenzijo, ste namreč na poti uspeha, ki si ga tako želite. Doživite lahko neko odločitev – težko pričakovano. Največ sreče bodo imeli posamezniki rojeni v rogatih znamenjih, vam stoji še poseben uspeh. Vse bo dogajalo hitro, vam je samo da sledite. Nekomu pomenite več kot si mislite in ponosni boste na to da ste vztrajali.

4

Vse je na vaši strani – poslovne pozicije so odprte kot še v tem letu niso bile. Uredite lahko veliko predvsem pa boste lahko največ naredili v smeri preteklosti, ki še je vedno odprta. Sedaj se več ne obremenjujte, saj so zadeve odprte za naprej. Res je da še je kar nekaj dela vendar bo iz dneva v dan bolje. Razbremenitve sledijo, že do konca jeseni.

5

Čas ko boste imeli srečno roko za čustva je pred vami. Soočali ste se pred tedni z veliko bolečino ali prizadetostjo, vendar bo sedaj to za vami. Novi koraki – nova – oseba – novo upanje. Sprejmite in zaupajte, priznajte si da je preteklost morala v pozabo. Ni vam potrebno, da ste druga oseba, saj zaslužite več. Postali boste zaupljivi saj boste pred seboj imeli osebo, ki je vredna zaupanja.

6

Uredite neka nova znanstva, tako da bodo vam v prid. Namreč dva znanca bosta vam naredila veliko uslugo s katero boste zapirali bremena preteklosti. Že do začetka meseca oktobra boste jasno vedeli, da vam bo tokrat zares uspelo. Delajte vse v podrobnosti. Ne puščajte ničesar za seboj. Dokončajte nekaj kar vas je bremenilo 3 – 5 let. Čas ko je bil dejansko težavno obdobje je za vami.

7

September mesec je za vas mesec v katerem boste sprejeli odločitve v smeri čustev. Vaša pot ima znake starega razmerja za prihodnost. Nekomu boste očitno oprostili ali pa bodo oprostili vam. Ne ponavljajte starih napak, ker je to dejansko zadnja priložnost za vas. Gradite z novimi koraki, iskrenostjo in vztrajnostjo. Uspelo vam bo več kot ste pričakovali.

8

Jasno vam je da je nečesa že zdavnaj konec, tudi upanja več ne bo. Ne opravičujte več nekoga, ki vam je dajal veliko premalo. Morate naprej, prehodna zmedenost bo kratkotrajna. Navadili ste se, da je dan za dnem bil naporen, zato je sedaj potrebno spremeniti življenje nasploh. Priložnosti bo dovolj in vaše počutje bo raslo dan za dnem. Upravičeno.

 

 

GRAL

Facebook