fbpx

 

 

 

1

Sedaj ni čas, da odstopate od želene smeri, ne glede kaj se dogaja. Stopite korak nazaj in počakajte. Velike spremembe so pred vami, pravzaprav ste korak pred rešitvijo čustvenih poti. Naj vam ne bo mar zato, da vam ljudje še vedno ne verjamejo, še manj podpirajo. Jasno je da si vi teh sprememb želite in da jih boste tudi speljali. Čas je na vaši strani.

2

Postavite smeri finančno/poslovno kot je potrebno. Ne ignorirajte odprtih problemov, ki se nekako vlečejo iz preteklosti. Ves čas vam ustavljajo korak in vam preprečujejo, da naredite poslovno, to kar bi si želeli. Predlagam da greste lepo po vrsti, nenazadnje mnogi med vami najkasneje v roku 3 mesecev rešite stvari za vedno. Preteklost bo zaprta, vi pa razbremenjeni za naslednje korake v prihodnosti.

3

Dogaja se veliko, vendar so vaše misli samo v eni smeri, v smeri človeka, ki vas je na nek način pustil na cedilu oziroma pozabil kar je obljubil. Čakate na njegov korak in ga tudi dočakate. Pomembno se je zbrati in prisluhniti kaj ima za povedati. Lahko se namreč zgodi, da so njegove težave popolnoma v drugi smeri kot ste mislili do sedaj. Po pogovori vam stojijo vse možnosti nadaljevanja.

4

Privoščite vendar sebi malo več miru. Zakaj se obremenjujete s stvarmi, ki jih v tem trenutku ne morete rešiti. Misli naj bodo postopoma usmerjene v reševanje preprek. Ne gre vse naenkrat. Možnosti, da rešite vse v smeri svojih želja so jasne, nesporno je , da vam prihajajo pozitivni rezultati, vendar v času do takrat je potrebno pogledati tudi na sebe in svoje počutje.

5

Čas je denar, zato si vzemite čas in v tem trenutku postavite svoje čustvene poti na stran. Potrebno je misliti na sebe. Res je da si želite čustev, vendar pot še potrebuje čas, da se smeri umirijo in da pride do odločitve. V tem trenutku je nujno potrebno sanirati vaše poslovne poti, namreč dogajajo se spremembe, ki vas lahko presenetijo. Pripravite se, da boste reagirali pravi čas.

6

Za vas je nečesa dejansko konec. Minilo je nekaj, kar ste želeli in samo nekaj dni boste zaskrbljeni ali žalostni zaradi tega. Pogled naprej, vam namreč jasno nakazuje novo osebo, katere še v tem trenutku ne sprejemate. Razmislite o preteklosti, predvsem, kaj ste imeli od tega, Veliko je bilo solz in prošenj, brez odgovorov, ki ste jih tako želeli. Življenje je lahko drugačno, zato poglejte naprej v prihodnost.

7

Spremenili ste se in sedaj vam je veliko lažje. Delo na sebi prinaša prve rezultate. Jasno vam bo kako je potrebno naprej, da nečesa kar nosite v srcu ne izgubite. Veliko si boste priznali, vaši koraki – besede niso bile na mestu, sploh ne v smeri, da bi z njimi kaj rešili. Sedaj delujte mirno in predvsem drugače, stari vzorci so za vami. Pred vami veliko dobrega in polnega blaginje.

8

Zavedajte se, da boste o vsem morali odločiti vi sami. Čeprav še pred časom, vam je to spoznanje delalo problem v vaših mislih, sedaj se soočate s tem. Vaša čustva potrebujejo vas in vaše odločitve, le tako boste nekoga lahko premaknili v nadaljevanje skupne prihodnosti. Vplivov si ne boste več dovolili, dovolj vam bodo vaše misli in samozavest. Pojdite pogumno naprej po tej poti. Potrditev prinaša mesec Maj.

 

GRAL

 

 

Facebook