fbpx

1

Pričakovani premiki so pred vami. Poti katere ste se v preteklosti trudili odpreti se sedaj končno odpirajo. Čustva bodo prioriteta in v kolikor še imate vedno pomisleke, predlagam da se končno sprostite. Zadeve so dozorele v smeri odločitev in potrebno je samo zaupati. Vse kar je bilo vezano na preteklost in izkušnja ni bila prijetna odmislite. Preteklost naj ostane v preteklosti. Nove priložnosti so tukaj.

2

Poslovne poti bodo pod vprašajem. Morali se boste končno vi odločiti kako naprej. Jasno je da niste zadovoljni in si želite sprememb. Ni vam jasno kaj si še želite, jasno vam je samo, da ne želite več tega okolja, preveč dvoličnosti je prisotno. Priložnost se vam odpira že v mesecu oktobru, namreč ponudba ki je odprta že od marca 2019 je pred vami, se pravi pot, katero ste miselno že opustili bo pred vami, tokrat odprta.

3

Veliko vas je že stal strah. Potrebno bo stopiti iz cone udobja in si upati. Nikakor ne najdete ravno tistega poguma, ki si bi ga želeli. Razmislite kaj vas zadržuje na mestu, v kolikor je odgovor v financah, boste rešitve našli lahko samo postopoma, zato smatrajte to samo kot izgovor. Namreč kompenzacije denarja in čustev v tem trenutku ne pridejo v poštev.

4

Pred letom dni si še ne bi upali, sedaj v tem trenutku je stvar popolnoma drugačna. Spontano brez napora boste naredili korake, ki jih že nekaj časa odlašate. Strahu več ni, saj se zavedate praznine ki jo živite v tem trenutku in traja že nekaj časa. Predlagam vam da naredite vse v smeri sprememb, vaše želje so na dosegu roke, zato je potreben samo še korak in to TAKOJ!

5

Konci ne pomenijo vedno ravno slabo, namreč nikakor se ne morete sprijazniti s koncem v čustveni smeri. Odločitev ne bo, ne boste jih dočakali iz druge strani, potrebno bo naprej ali pa se samo soočiti z dejanskim sedanjim stanjem, ki ni vaša prihodnost. Soočali se boste s praznino v sebi, ki bo jasen znak, da čustev več ni. Priznajte si to in si dajte novih priložnosti.

6

Odgovor na vaše vprašanje o realizaciji vaše želje je jasen. Čas je da vi naredite premik, vaše stanje na mestu ne prinaša realizacije. Razmisliti je potrebno kako pripraviti sebe, da začnete razmišljati, da si zaslužite več. Namreč podcenjevanje samega sebe, vas ustavlja pred pozitivnimi odgovori na vašo tako srčno željo. Nujno je spremeniti misli, se odločiti in nadaljevati, ne glede kaj misli okolica o tem.

7

Vaše zdravstveno stanje je pod opozorilom. Namreč želje ki jih nosite v sebi so postavljene v smeri slepe ulice. Jasno vam je da delate narobe, da smer ali čas nista prava. Vaše počutje vam jasno nakazuje na to. Predlagam vam, da ponovno razmislite o trenutni situaciji, predvsem pa o osebi, ki vam pomeni veliko. Je možno pričakovati korake iz druge strani in še pomembnejše vprašanje ste vi na to pripravljeni? Razmislite.

8

Denar DA, realizacije so pred vami. Edina prepreka so uradne listine, ki rabijo svoj čas. Kontakti z uradnimi osebami so ugodni. Poslušajte nasvet nekoga, ki je že pred vami prehodil enako pot, ki jo sedaj želite realizirati tudi vi. Potrditve finančnih prilivov, ugodne rešitve prošenj v tej smeri že v mesecu oktobru. Padajo vam velika bremena iz ramen, končno boste lahko zadihali.

 

GRAL

 

Facebook