fbpx

1

Vse misli usmerite v rešitev. Pomembno je da sprejmete ponujeno rešitev in se postavite na pot novih začetkov v smeri poslovnih poti. Želje se premikajo v preobrat, katerega mogoče še v tem trenutku ne pričakujete. Zagotovo se zgodi še v mesecu novembru. Odmislite vse stare strahove, dvignite samozavest, namreč zato boste imeli dovolj velike razloge.

2

Prejeli boste sporočilo, katero potrdi vse vaše dvome in misli. Čas je da se soočite z dejanski stanjem. Čustva preteklosti dobivajo svoj okvir in v tej smeri se boste morali odločiti kako naprej. Je dovolj kar dobivate? To je ključno vprašanje povezano z vašo odločitvijo. Ne dajajte nikomur potuhe, samo razmislite kako se počutite v smeri osebe ki si jo v prihodnosti želite v svojem življenju.

3

Prihaja čas ko boste tudi vi lahko rekli “uspelo mi je”. Čas ko boste sicer morali biti pogumni, da z obema rokama zgrabite svojo priložnost, ki se vam ponuja. Obdobje dvomov je zagotovo za vami. Ne zapirajte vrat nikomur, sami si jih bodo zaprli. Prepustite energijam da naredijo, tako kot je najbolj prav za vašo prihodnost. Ljubljeni boste bolj kot si lahko v tem trenutku sploh predstavljate.

4

Pogovori ki so pred vami, vam bodo dali izredno toplino čustvenega značaja, slišali boste to kar si želite. Prihodnost za vas je zapisana v pozitivni smeri vaše želje. Res je da se spremembe ne morejo dogajati takoj, bo pa vam jasno, da ste na pravi poti. Vsi dvomi bodo počasi izginjali in pridobivali boste na samozavesti. Občutki, da je razmerje polno kot na začetku vas bo osrečevalo.

5

Bodite dosledni in stvari v smeri posla katere so v tem trenutku nujne, pripeljite do konca. Vse poti saniranja dolgov so odprte in posledično vse možnosti, da dokončno zaprete preteklost. Odpirajo se vam poti, za katere še pred časom niste vedeli, da obstajajo tudi za vas. Na poti zmage ste. Doslednost kot sem napisala je prva, ko končate to so na vrsti čustva.

6

Vse kar ste naredili v smeri čustev se vam bo obrestovali. Premiki – preobrati se bodo dogajali hitro in vas puščali brez besed, kar je na nek način dobro, saj ne boste imeli časa komplicirati stvari, kar ste v zadnjem obdobju počeli. Vse poti bodo jasne, želje tudi, potrebno jih bo samo sprejeti in jim slediti. Veliko zaslugo lahko pripišete vam, sedaj je potrebno odprtih rok sprejeti rezultate.

7

Sprejeti bo potrebno, da je konec neke zgodbe neizbežen, saj vse poti in dogodki zadnjih tednov nakazujejo ravno to. Soočite se z dejanskim stanjem in naredite korake naprej. Bila je navada in vi ste v tej zgodbi postali samoumevni, kar pa ni bila vaša želja. Naredite si uslugo in se odločite. Že v mesecu novembru vas čakajo nove partnerske poti, ki jih v tem trenutku ne želite. Spremenili boste misli.

8

Prijaznost se bo obrestovala, namreč komunikacija ki je bila do sedaj na robu konflikta ni prinesla želenega rezultata, zato je nujno potrebno to spremeniti. Ne odhajajte, ne obračajte hrbta predvsem zato, ker si tega ne želite. Pomembno je poslušati srce, to je prava pot in zavedajte se da z ultimati niste dosegli nič. Umirite se, vse bo tako kot mora biti. Novi začetki!

Facebook