fbpx

1

Zaskrbljeni boste tako dolgo, dokler ne naredite koraka. S čustvi se je potrebno soočiti, to pa ne pomeni samo slab razplet, kar sedaj mislite. Upajte si narediti nekaj, kar do sedaj niste. Dvignite samozavest in prestopite strahove. Veliki premik boste naredili z malim korakom. Prav je, da malo bolj zaupate v svoje občutke. Ni vse tako črno.

2

Obstaja formula v smeri vaših poslovnih poti za vaš pozitiven razplet. Ta formula je “manj besed je več”. Pomembno je, da ne glede na negativne vplive, ki so okoli vas – do vas, postavite na stran in ne reagirate. Resnica postopoma pa vendar prihaja na površje. Konfliktom se izognite, čeprav v vas vre. Počakajte. V nekaj dneh pričakujte preobrat, ki bo za vas gotovo pozitiven.

3

Vaše misli je potrebno prevetriti, kot da ste v nekem krču iz katerega ne zmorete stopiti. Ne glede na čustvene prelomnice, preteklost ni zaprta, zato je prav da obnovite preteklost s pogumnim korakom. Bodite samo vztrajni, prišli boste do dogovorov, predvsem pa je pomembno, da je možen popoln preobrat. Ne igrajte srečne osebe v nekem tretjem objemu, ki sploh ni na vašem nivoju. Priznajte si!

4

Finančni priliv na poti do vas, vendar zagotovo ne iz smeri, ki mislite da je edina odprta pot. Vaše misli je potrebno postaviti višje, ne oklepajte se nekoga, kjer ste bili že izdani, na nek način preko obljube “prestavljeni. To vam ni potrebno. Razmislite, da so še druge poti Ponudba prihaja v vašo otopelost – med vrsticami. Zaznali boste ta trenutek in še v mesecu oktobru rešili neko finančno prepreko, ki traja že nekaj časa.

5

Soočate se z lažmi, ki jih nekako ne želite, ne zmorete sprejeti. Potrebno bo, namreč pred vas je postavljena jasna karakterna slika nekoga, ki je povezan-a z vašimi čustvi. Ni sicer vse negativno, pa vendar so neke skrivnosti prisotne. Enako sporočilo ste dobili pred 12 tedni, pa ste ga ignorirali, sedaj tega ne boste mogli več. Ni vedno nujen razhod je pa dejstvo če želite nadaljevati se morate soočiti  lažmi in jih prečistiti.

6

Postavite si vprašanje, če vam je takšno razmerje sploh potrebno. Pomembno bi bilo sebe postaviti na prvo mesto. Čustva? Daleč od tega, tega se je potrebno zavedati. Ne izgubljajte nekaj stabilnega, za nekaj ki je samo prisotno prehodnega značaja. Smer čustev imate v dolgotrajnem odnosu, čeprav ni idealen. Zbistrite misli in naredite res. Naj gre tisto kar vam ni potrebno.

7

Sreča je korak od vas. Čustveno se dogajajo premiki, ki vam dajejo pozitivne odgovore v smeri čustev. Ne bo več kot je bilo,  saj prihaja do odločitve. Bodite sedaj pogumni, ne razmišljajte, ne odlašajte. Odločitev je tukaj in zdaj. Pomembno je da se zavedate, da vsi ne morejo biti zadovoljni z vašo odločitvijo, vendar zberite pogum zaradi sebe. Ne polagajte računov, enostavno dovolite si sreče.

8

Postavite meje na poslovnih poteh, posledično se boste tako postavili zase. Preveliko pomembnost dajete ljudem, ki tega ne zaslužijo. Vaši občutki, vam to jasno nakazujejo, ne naredite pa konkretnega koraka. Potrebno bo. Poslovne spremembe so namreč v vzponu. Postavljeni boste tja kjer najbolj zaslužite. Čas je da se obrne blaginja v vaši smeri in ta čas je tukaj.

 

GRAL

 

 

 

Facebook