fbpx

1

Glavna prelomnica je za vami, sedaj stojite v nekem čudnem tihem stanju, ki pa ne bo trajalo dolgo. Nadaljevanje sledi v smeri kot ste želeli do sedaj. Vpliv tretjih oseb pada, tako da se je potrebno zavedati, da stopate iz nekega začaranega kroga in da tokrat lahko računate na pozitiven razplet. Pogovor bo prinesel prve potrditve, nekomu boste ponovno zaupali kot v preteklosti.

2

Poslovne pozicije imate v odločitvi. Pravzaprav vam prihaja na pot potrditev v smeri sprememb. Očitno je da ste to želeli, že veliko prej, vendar je jasno sedaj tudi vam, zakaj mesece nazaj to ni bilo mogoče. Osredotočite se na nove korake in ne pogrevajte nekih starih zamer, ki niso potrebne. Važno je, da najdete svojo stabilnost in predvsem, da si odprete pot katero zaslužite.

3

Misli bodo povezane z osebo s katero nimate kontakta. Vendar se lahko pripravite na neko naključno srečanje. Očitno čutite neki posebni nemir v sebi že sedaj. Želite in strah vas je, tako mešani občutki so v vas že od začetka leta. Na pragu ponovne komunikacije ste, vi pa še vedno niste razčistili kaj si želite v prihodnje. Potrebna bo odločitev, predvsem vaša. Vse ostalo bo sledilo.

4

Finančni priliv je na poti k vam, mnogi med vami pa prihajajo do nekega prvega zaslužka, ki bo jasno olajšal vaše misli v smeri financ. Res je da ne morete vseh stvari zapreti takoj, vendar boste lahko naredili v prvi polovici leta. Stopnjujte prihodke, namreč to priložnost boste imeli. Odprte so vam finančne poti in ne zapirajte vrat dodatnim zaslužkom. Časa je več kot dovolj za vse.

5

Prišli ste do točke, ko je očitno tudi vam vsega dovolj, čeprav imate visok prag tolerance. Ne prenašate več laži in nekih govoric za hrbtom in naredili boste red. Želeli boste zvedeti resnico, tudi če zaradi tega propade neko “prijateljstvo”. Potrebno je poslušati vse strani, ne postavljajte se nekomu v bran zaradi čustev, namreč ravno iz te strani vas zna zaboleti neko priznanje.

6

Zavedali se boste, da ste veliko pot že prehodili, vendar je potrebno še stvari postaviti na svoje mesto. Pomembno je da delate v smeri samo svojih želja in si ne dovolite vplivov, tudi od ljudi, ki jih imate radi. Nekaj morate sami in tudi oni morajo spoštovati vašo odločitev. Naslednji dnevi bodo za vas polni presenečenj, predvsem pa boste presenečeni nad nekim vabilom, ki vam prihaja. Nepričakovano!

7

Svoja čustva, ki to več niso, pustite vendar v preteklosti in pojdite naprej. Ne živite nekega življenja zaradi navade in naj vas ne bo strah, da vam ne bi uspelo. Pomembno se je osredotočiti na svoje poslovne poti in možnosti menjav, ki so pred vami. Mnogi ste na križišču, da lahko zamenjate tudi kraj, kar bo pa sedaj odločitev, katero boste postavili na konec, predvsem zaradi vaših čustev.

8

Slišali ste veliko neresnic in veliko negativnih stvari o osebi, ki vam bo sedaj v tem trenutku najbolj pomagala. Na nek način boste čutili sram v sebi, saj ste vi zaradi vpliva tretjih oseb mislili enako. Predlagam vam, da tega ne komentirate, ampak sprejmite pomoč in se postavite zase. To vam naj bo šola, da morate v svojem življenju poslušati sebe ne drugih. Saj vse besede vedno niso resnične.

 

GRAL

Facebook