fbpx

1

Vam prepuščam odločitev, obe smeri sta odprte, v mislih imam biti ali ne biti. Predlagam »biti«, pod pogojem da se enkrat končno odločate in naredite korak v smeri, ki si jo želite, ne da capljate na mestu in s tem nastaja še večji dvom. Poglejte nazaj, vedno ena in ista zgodba, nobenega konca, pa tudi začetka ne. Naredite korak in končno začnite zgodbo v kateri boste vi igrali glavno vlogo. Zaslužite. Čustva so odprta.

2

Trenutno še nimate kaj pokazati, niti to ne kar ste mislili da je že dokaz. Ponovno razmislite in sestavljajte mozaik želja – svoj mozaik. Zagotovo je nekaj ne znate se poslušati in v določenem trenutku je možnost da naredite celo popolnoma v nasprotju s svojim razmišljanjem. Je to zanalašč? Je to namerno. Razmislite koga mučite s tem sebe ali tistega – tisto, ki bi želeli? Odprite se v smeri čustev.

3

Prav vsaka stvar pride prav in prav vse se zgodi takrat ko se mora. V vašem vprašanju – vaši zgodbi bo zagotovo tako. V mesecu ki je pred vami dobite vse odgovore, življenje se vam bo dogajalo kot da se »ponavljajo« stare stvari. Kaj ste spregledali? Česa ne želite videti? Imate eno zgodbo en razplet, zagotovo ni za vas negativen. Kaj vam  preprečuje veste samo vi. Prav je da razmislite znova.

4

Vsaka šola nekaj stane, vi svojo šolo vodite že predolgo. Vas stane preveč. Spremenite smer, začnite popolnoma novo zgodbo tako, ki si jo zaslužite, ki vas bo izpolnila in boste končno zadovoljni. Ne razmišljajte v tej stari zgodbi o čustvih, saj sami veste da čustva ne bolijo, tesnoba in nervoza ki jo čutite v sebi, vam daje jasno smer, da niste na pravi poti. Spremenite to pot in odprite novo.

5

Vse kar ste dali ne boste dobili. Ne pričakujte povračila, pričakujte iskren dar, ki bo daleč od materialnih stvari. Niso vse zgodbe povezane z denarjem in niso vse zgodbe povezane s čustvi, vaša je.  Priložnost, ki jo imate je edinstvena, nekaj posebnega, vi pa se počutite prazno. Zakaj? Ne upate si ne upate vi potegniti stvari za seboj, nikoli jih niste upali. Spremenite to.

6

Najprej DA naslednji trenutek NE, sedaj je že dvom tako daleč, da uporabljate celo ČE, kar pa je popolnoma nesmiselno. Namesto bi napredovali, nazadujete in zanimivo je to, da se tega niti ne zavedate. Stopate samozavestno, pa vendar toliko prazno, da koraki naprej enostavno niso možni. Bo pa res potrebno dati več od sebe kot prazno samozavest. Kaj čustva sploh so?

7

Kjer je dim je tudi ogenj. V kolikor imate občutek, da stvari izgubljate zaradi tretje osebe imate tokrat še kako prav, ampak ne razmišljajte narobe, ni vse v ljubimcu in ljubimki, včasih so relacije v smeri korenin  vezane na preteklost – družino – otroke, med ljudi do katerih so naša čustva drugačna, ne znamo jih razložiti in ravno te razlage ne dobite vi iz druge strani. Tega se ne da razložiti. Poskušajte razumeti.

8

Preveč dela je za vami, da bi sedaj metali puško v koruzo. Sicer je odločitev vaša in v kolikor, boste to vseeno storili, boste jo v mesecu dni ponovno šli iskat. Ne bo vam pomagal noben drug, kot vi sami sebi. Samo odločitev je potrebna, odločitev in čas, vse ostalo se bo gradilo samo od sebe, sicer ne morete verjet, da bi se lahko vam dogajalo nekaj samo od sebe, ampak v tem primeru da.

 

Facebook