fbpx

1

Zaposleni ste z mislimi, ki bi jih morali najbolj sproščati. Preveč zamer je očitno še vedno zasidranih v vas, da bi se lahko prepustili in nadaljevali ponovni začetek v smeri čustev. Ne delate si ravno velike usluge, to je več kot očitno. Predlagam vam, da končno pomirite misli in odmislite strah, da se bo ponovno zgodila prelomnica in bo bolelo. Nič takega ne stoji! Mogoče je nadaljevanje preteklosti v prihodnost.

2

Poslovno ne najdete zase prave rešitve. Želite si sprememb, vendar vas nekaj v notranjosti  zaustavlja. Ponudba ki vam prihaja, vam daje jasne potrditve, da je čas poslovnih sprememb ali nadgradnje. Ne razmišljajte kaj meni okolica, saj vas bo to držalo na mestu. Veste svoje prioritete in naredite vse, da se vam v naslednjem mesecu odpre stabilna poslovna pot. Možnosti zato se odpirajo.

3

Preveč izpostavljen je vaš ego, čeprav se ne boste strinjali z mano. Predlagam vam, da razmislite o tem, namreč oseba nasproti vas se ne obnaša nič drugače kot se je do sedaj. Mogoče je da želite vi v nadaljevanju več, vendar jasno je da sprememb ne morete pričakovati tako. Sledite sicer svojim željam, vendar jih povežite s časom, uživajte ta trenutek, odločitve prihajajo.

4

Zamudili ste neki termin, lahko pa je tudi da se niste mogli odločiti, da začnete poslovne poti na novo. Sedaj bo vam kar malo žal, saj ste spregledali pomembno opozorilo. Pot v tej smeri žal več ni odprta, prihaja pa nova ponudba, ki pa je lahko vezana tudi na spremembo kraja. Mogoče težja pot, pa vendar finančno stabilna. Odločitev je zagotovo potrebna zato razmislite.

5

Objem preteklosti prihaja na vašo pot. Sedaj je potrebno razmisliti pri sebi kakšne so vaše želje, potrebno je poslušati srce. Jasno je namreč da razmerje ne bo šlo v smeri kot si želite vsaj ne v smeri partnerskega odnosa. Možnosti občasnih srečanj kot do sedaj vam stojijo. V kolikor si tega želite, odločitev ne bo težka, v kolikor želite več, prekinite takoj – zgodbo ki se ponavlja že ves čas.

6

Vaš namen je bil iskren, očitno pa je da je nekdo razumel povsem drugače, zato je nujno se o tem pogovoriti v naslednjih dneh, da se znebite dvomov, ki bi lahko resno ogrožali vaše razmerje. Napetost namreč stoji pod velikim poudarkom, zato je potrebno preprečevati nastalo situacijo. Sprostite se, vi imate čisto vest, zato so negativne misli od več. Le naredite korak, ki odpira pogovor.

7

Prisluhnite nekemu nasvetu, saj vam oseba ki vam je blizu želi prave odločitve v prihodnosti. Breme čustev se mora končati, zato so čustvene odločitve še kako potrebne. Stanje, ki je sedaj ne prinaša izpolnitve vaših želja, preveč vas je v zgodbi. Osredotočite se na svoje želje in pogumno naredite odločilen korak. Preobrat se zgodi že do prve polovice decembra meseca, če boste pogumni seveda.

8

Na vrsti ste, da sebi in okolici dokažete, da resno mislite kar ste povedali. Izredna energija vam daje odprte smeri v preobratih, ki si jih želite na finančnem področju. Mnogi boste imeli možnost novih poslovnih poti, ki se vežejo na prihodnost. Bremena skrbi in razmišljanja v smeri financ se končuje. Ostane vam da začnete pogumno graditi sebe in svoje sanje.

 

 

GRAL

 

Facebook