fbpx

1

Ste pred veliko odločitvijo v smeri čustev, kjer bo veljal samo vaš korak. Dve poti ne morete več voditi vzporedno, pomeni se je potrebno odločiti. Preteklosti je konec, to je tudi vam vedno bolj jasno. Kaj vas drži morate razmisliti pri sebi, dejstvo je da zaslužite več. Predlagam vam da se končno odločite in privoščite sebi to kar zaslužite, tudi v čustveni smeri. Čas ko niste znali rečti “NE” je za vami.

2

Finančni priliv bo razbremenil marsikaj. Sedaj izgovorov več ne bo, potrebno se je odločiti in postaviti sebe v smeri poslovnih zadev, ki si jih želite. Poslovnih poti in čustev ne združujte, saj sta to dve različni poti, ki jih morate postaviti na svoje mesto. Nujno je nadaljevati v smeri finančne stabilnosti, namreč s 1. 11 imate odprto pot in nove korake. Razmislite o tem. Pripravite se. Sprejmite.

3

Vaše počutje vam daje jasna opozorila, da morate poskrbeti zase. Očitno je, da vaš imunski sistem nakazuje, v kateri smeri je zaprta pot. Namreč vztrajate v čustveni poziciji, ki vam zadnje mesece ni prinesla ničesar kar ste si želeli. Dobesedno ste bili ves čas sami s seboj. Potrebno je spregledati – se sprijazniti, da čakanje ne prinaša rezultata. Razbremenite se preteklosti.

4

Vaša beseda bo tokrat imela močan pomen, namreč v kolikor ste v preteklosti govorili “v prazno” – smer čustev, boste tokrat izbrali prave besede. Strah več ni prisoten, vseeno vam bo v tem trenutku, tudi če izgubite, samo ne želite si več stanja kot je sedaj – stanje brez odločitev. Vztrajajte pri svoji odločitvi, namreč hodite po poti pravih potez, ki vam prinašajo razplete, ki jih še sami ne pričakujete, ji pa želite.

5

Vprašajte se, če je to življenje ki si ga želite živeti. Odgovor naj bo konkretno, brez izgovorov. Namreč želite si velike spremembe, žal pa niste pripravljeni, da naredite iskren red v vašem čustvenem življenju. Nezadovoljstvo bo trajalo tako dolgo, dokler ne dozori vaša odločitev. Roko na srce, ta bi že morala zdavnaj dozoreti. Očitno vam je težko stopiti iz cone udobja. Naredite to, zaradi sebe.

6

Tisoč malih želja do realizacije “največje” vam stoji. Pomeni vso pot po kateri stopate sedaj, je jasna da je prava. Sedaj je vse odvisno od vas, gradnja odnosa, novih poti, saj preteklosti kot je bila po obliki ne želite več, vendar je potrebno neko osebo enako potegniti iz okvirjev preteklosti. Osebo ki jo želite v prihodnosti, sedaj ne delajte korake nazaj ampak naprej. Na vas je da odkrito spregovorite o tem.

7

Še sami sebi ne boste mogli verjeti, da ste nabrali toliko moči in stvari postavili tja kamor spadajo. Res je da še čakate odločitev nekoga, vendar v sebi veste, da se odločitev zgodi že v tej jeseni. Vsi pogovori vam potrjujejo premik ravno v tej smeri. Umirite misli kot ste to delali do sedaj. Jasno je da čutite že dolgo pričakovan pozitiven razplet v smeri čustev. Pred vami je – potrjeno!

8

Minilo je sedaj ste na poti prihodnosti, ne obračajte se in ne zavajajte sami sebe s svojimi mislimi. Pozicije so več kot jasne v smeri čustev in potrjene preko dogodkov zadnjih tednov. Niste izgubili nič, saj ničesar niste imeli, vsaj v smeri svojih želja ne. Pomembno je sedaj razbrati kaj so vam povedale vaše izkušnje in predvsem ne ponavljajte starih vzorcev. Nove energije v novi osebi so pred vami.

Facebook