fbpx

1

Vprašali se boste zakaj ravno vam.  Preizkušnje so pred vami, ne veste kako in na kakšen način se jih boste lotili. Prepustite, vse boste opravili z odliko, samo več samozavesti vam predlagam. Saj ne da niste samozavestni, predolgo stojite na istem mestu in radi bi to spremenili. Čustvene smeri so odprte. Uspe vam v čustveni smeri kar najbolj želite.

2

Čustveno se nikakor ne znajdete, ne stopite koraka naprej, pa tudi zaključit ne znate ali nočete. Poiščite vzrok za in proti. Takšno stanje vam zagotovo ne daje nobene energije, še več  jemlje vam še tisto zadnjo, ki vam je ostala. Predlagam da ste pogumni, včasih bolje sam, kot sam z nekom. Potrebne so odločitve in spremembe. Sprejmite to.

3

Prikrivajo vam in to vas dela nervozno, ker čutite v sebi, da je nekaj narobe.  Enostavno predlagam pogovor, če ne bo prvi pogovor prinesel rezultata, vztrajajte naprej. Zadevam enostavno morate priti na konec. Jezilo vas bo da se drugi okoriščajo na vaš račun, tega si ne boste več dovolili, dovolj je bilo v preteklosti, potrebno se je razbremeniti za prihodnost.

4

Našli boste rešitev, spontano – čisto sami od sebe. Najprej ne boste mogli verjet, da je možno, da gre tako lahko, potem boste pogledali iz drugega zornega kota in videli boste, da preprek pravzaprav ni, seveda če izločimo predvsem še vaš ego, ki zapira vse. Prav je da postavite svoje čustvene želje na prvo mesto.

5

Kratkotrajna sreča ni sreča. Nehajte že vendar delati vse na kratek rok, za kratko zadovoljstvo. Zavedati se morate, da ne bo šlo nikakor v vaši smeri, če ne spremenite razmišljanja. Postavite stvari tako kot morajo biti. S kom se vidite v prihodnosti?  Delajte korake v tej smeri, saj kompenziranje čustev ni na dolgi rok.

6

Vseeno vam je že, vendar to ponovno ni pravo zadovoljstvo za vas. Počutite se kot da bi nekdo zaprl ventil za ideje in energijo. Potrebno se bo dobesedno »prisiliti«, da se ponovno vrnete na staro razmišljanje. Kaj ste imeli v načrtu? Kje ste ostali? Kako iz te točke naprej? Odločitev mesec avgust, takrat boste vedeli kaj s svojimi čustvi.

7

Vprašanje časa je, kdaj vam bodo rekli NE, v kolikor mislite nadaljevati v smeri kot do sedaj. Nihče vam ni za nič kriv, prevzemite krivdo nase in naredite drugače, naredite tako kot si želite, ne pa da delate na trmast način kot do sedaj. Mali obrati prinesejo velik uspeh. Soočanje s starimi vzorci je nujno, ne delajte sebi preprek v življenju.

8

Nikoli vam ne bo jasno, kaj ste naredili narobe, da so rezultati takšni kot so. Razmislite v smeri, da pustite preteklost za seboj in se lotite prihodnosti. Očitno je da je igra izgubljena, vi pa se še vedno trudite predvsem pa razmišljate v tej smeri. Konec je konec. Obrnite se v smeri prihodnosti, začenja se novo obetavno znanstvo.

Facebook