fbpx

1

Vse je odprto za vaše želje, vendar energije zahtevajo vaš korak in predvsem vaše pozitivne misli. Spremembe, ki se dogajajo v vas sprejmite, ne bodite sami sebi zapora. Naj vas okolica ne zastruplja z dvomi iz teh ste komaj pred kratkim sami izstopili. Bodite usmerjeni v razplet svoje želje, ki je nakazan že v mesecu februarju. Začetki so tukaj oseba katero imate v mislih je pripravljena.

2

Poslovno ste pred veliko spremembo, ki vam bo potrdila, da je bilo vredno truda. Moč v vas bo jasna. Ne bojte se novega okolja, spoznavali ga boste dan za dnem in kot pri vseh stvareh v življenju morate tudi temu dati čas. Jasno je da vam vsi ne bodo blizu, vendar boste izbrali prave ljudi okoli sebe in se počutili znova spoštovane. Pustite preteklost, za vami je – sprejmite nove izzive.

3

Čustva so v razcvetu in posledično si boste vi želeli več, kot je v tem trenutku mogoče. Ustavite se, sprejmite trenutek in si dovolite samo druženja v okviru dovoljenega. Tudi če je v tem trenutku  želja ogromna, morate razmišljati na preteklost. Potrebne bodo odločitve, katerih pa se zavedate, da ne bodo realizirane takoj, tudi druga stran je v istem problemu, zato prepustite času čas.

4

V tem trenutku ste na točki – križišču ko so spremembe jasne. Ne bo več kot je bilo, saj je stanje veliko preveč napeto. Potrebno bo stopiti korak nazaj, namreč neka tretja oseba je še vedno problem, ki je prisoten in ostaja prisoten. Vplivi pa tudi intrige bodo prisotne, zato bodite pazljivi. Rešitev bi bila sicer odločitev osebe nasproti vas, vendar ni čas da ta oseba sprejme odločitev – ni še čas.

5

Vztrajnost je prinesla izredne rezultate, ki pa jih vi v tem trenutku še ne morete sprejeti. Preveč vsega se je dogajalo, da bi sedaj zmogli tako nenaden preobrat v svojih mislih. Poskušajte postopoma spremeniti misli in sprejeti, da je tudi za vas prišel čas, ko se stvari postavijo na svoje mesto. Končno bodite samozavestni, da je tukaj nekdo zaradi vas osebno. Sprejeti dejstvo v tem trenutku ne bo težko, saj so stvari jasne.

6

Zapletov kot da ne želi biti konca, vendar je nujno, da se zavedate svojih kvalitet in se postavite zase v poslovni smeri. Niso vam potrebni konflikti, rešujte vse na profesionalen način, saj nekdo komaj čaka vaše napake. Ne delajte te usluge in dva krat preverite vsako stvar, ki jo dajete iz rok. Uspelo vam bo z vztrajnostjo dokazati, da ste še kako upravičeni za neko napredovanje ali dodaten finančni priliv.

7

Posvetite se sebi, ste v stanju ki ste ga dosegli samo zato, ker ste očitno nekoga želeli preveč. Delali ste za neko razmerje vse sami, kar pa je jasno premalo za neko skupnost. Tretja oseba ima enak vpliv kot ga je imela, čeprav so bile obljube drugačne. Sprejmite to in se prepustite prihodnosti, nekaj bo očitno moralo ostati za vami. V kolikor se odločite za nadaljevanje bo to vse prej kot dobro za vaše počutje.

8

Vse ste že doživeli in glede na vašo intuicijo ste znali vedno reagirati prav, vendar tokrat ostanete brez besed. Predlagam vam da se ne spuščate na neki nivo, ki ni vaš ampak modro molčite in prepustite času čas, da se laži odkrijejo. Imate osebo ki je jasno ljubosumna na vas. Ne dovolite si sedaj napak saj intrige lahko naredijo veliko slabega. Nepotrebno.

Facebook