fbpx

1

Pred odločitvijo ste, na enem koncu morate stvari odrezati, čutite, da vam jemljejo energijo. Predlagam, da razmislite, kateri konec je pravi za rez, namreč v tem trenutku niste ravno prepričani, zato počakajte, informacija, ki prihaja razjasni vse. Vaše spontano dobro počutje bo dalo odgovor, ste namreč na pragu popolnoma novega obdobja. Preteklost  smeri čustev puščate za seboj.

2

Zamislite se, če je bilo vaše ravnanje v zadnjem času v smeri kot ste si želeli. Mislim, da se sami zavedate, da bi morali zadeve peljati drugače. Predvsem v smeri, da poveste resnico, pa naj stane kar stane. Predlagam vam, da razmislite o tem, ker v nasprotnem primeru lahko oboje pade v vodo. Zakaj imate z resnico takšen problem veste samo vi. Kje je vaše srce?

3

Čustva delajo svoje, dobro ste, samo razmišljati ne smete v smeri, da bi morali še nekaj narediti. Predvsem igrati odprte karte. Tega še za enkrat niste zmožni. Občutek imate, da bi v tem trenutku odločitve z vaše strani naredile konec kemije ki je nastala, mogoče delno res, vendar je večja nevarnost da ta kemija zvodeni, zato razmislite kaj vam je za narediti.

4

Pravzaprav vam nobena zadeva več ne more priti do živega. Vi trdno korakate svojo pot, ki ste si jo zadali. Tudi strah ki ga čutite v podzavesti je normalen, saj delate resnično velike korake, ne ustavljajte se, naredite vse kar imate v načrtu – uspelo vam bo. Premiki poslovnega značaja bodo nenadni, pustite strahove in dvome za seboj.

5

Biti vedno v središču pozornosti pač ne gre, tudi ljudje okoli vas rabijo pozornost. Predlagam vam, da se odprete v relacijah do najbližjih, že zato, ker so del vaše prihodnosti in vam želijo dobro. Spremembe v hiši so očitne, sedaj je potrebna samo vztrajnost, da takšne tudi ostanejo. Naredite nekaj zato, namreč vaša prisotnost ne samo telesna predvsem miselna pomeni veliko.

6

Preglavice vam delajo samo vaše misli. Nikakor jih ne morete nadvladati. Je že res da so izkušnje iz preteklosti negativne, ampak zavedajte se da je to del preteklosti in tam tudi ostane. Sedaj živite sedanjost in prihodnost. Povsem nova zgodba je pred vami, ki nima nič s preteklostjo. Postavite svojo samozavest na prvo pozicijo in stopajte pogumno naprej.

7

Prihaja vas čas in to tudi čutite, čeprav še vedno peša vaša samozavest. Pogumno, nikoli sami sebe ne bi pričakovali, da ste si upali na takšen način postaviti, predvsem sami zase in nikoli ne bi pričakovali, da vas bo nekdo začel končno poslušati. Vse to je sedaj tukaj, začnite verjeti v to, postavite stvari tja kot želite vi. V tem trenutku je vse mogoče.

8

Prišli – videli – zmagali boste. Še je potrebno nekaj korakov, tako daleč še nikoli niste bili kot ste sedaj v tem trenutku, to vas hkrati straši in veseli. Predlagam vam, da preverite še zadnje podrobnosti, ker cela zgodba bo odvisna od zaključnega koraka – pogovora. Uspeh je na vaši strani, zato vam predlagam da ne dvomite v to.

 

GRAL

 

 

Facebook