fbpx

1

Pred vami je rešitev, pomeni da se boste odločali v kateri smeri je za vas najbolj ugodno poslovno nadaljevanje. Ponudbe imate dve in razmisliti bo potrebno kaj je za vas bolje v prihodnosti. Mogoče je, da ostanete tudi na tem mestu kjer ste, namreč ni nujno da so spremembe menjava. Namreč stojijo vam vsekakor dobri dogovori, ki jih je vredno izkoristiti. Naredite to najprej tukaj kjer ste.

2

Zavedajte se, da so vaša čustva močna, priznati si je potrebno da vas vaše čustveno življenje zaradi nekoga obremenjuje. Potrebno se bo soočati z preteklostjo, če si želite neke nove prihodnosti. Namreč razmerje, ki poteka zraven prihaja na točko alarma. Premalo so obljube potrebni so konkretni koraki. Vendar je jasno, da kar nekako niste pripravljeni na njih. Razmisliti bo potrebno kako naprej.

3

Neke laži so bile vse prej kot realne. Vzele so vam vso energije, sedaj se pa že jasno kažejo prve spremembe, ki kažejo na realno stanje. Ne izmikajte se pogovorov, namreč s tem lahko rešite veliko več kot si mislite. Pogumno je potrebno odpreti temo, ne pa se odmikati in čakati, še manj igrati užaljenost. Ne delajte nekomu usluge, saj je ta oseba čakala ravno to vašo reakcijo.

4

Vse se bo izvedelo. V enem samem trenutku boste imeli občutek, da je vse padlo v vodo. Vendar ne bo ravno tako. Namreč stopate skozi prelomnico odločitev, mogoče je da ste to tudi izzvali sami. Sedaj se ne odmikajte, ampak stojte za svojimi čustvenimi željami. Veste kaj želite, stanje v katerem ste je pričakovano, tudi da ni šlo več po starem ste vedeli. Naredite najboljše iz te dane situacije.

5

Sporočila uradnih oseb, vas bodo prvi trenutek prestrašila, vendar predlagam da se v istem trenutku umirite. Namreč vse to je pričakovano, res je da ste precej časa stali po nepotrebnem, vendar sedaj je stanja dovolj. Soočite se z nastalo situacijo in ko boste sprejeli resnico, se vam odpira rešitev. Potrebno je to preteklost zapreti v smeri financ, namreč zaradi tega nikakor ne morete naprej.

6

Pristno boste opravili z nekom pogovor in občutki bodo znova polni upanja. Samo umiriti se je bilo potrebno. Sedaj boste spremenili svoje misli in si znova postavili načrt, ki povezuje čustveno preteklost s prihodnostjo. Prekinili boste začaran krog prihajanja in vračanja, neke zadeve boste gledali drugače. In ravno to je ključ do rešitve vašega problema in končno stabilnega nadaljevanja.

7

Ugodno boste premestili neki problem v smeri financ, vendar predlagam, da vas to naj ne uspava. To namreč ni rešitev in kmalu bo znova ta problem pred vami. Konkretni koraki bodo potrebni v tej smeri. Razmislite katera pot je še mogoča, namreč nimate na razpolago veliko, možnost pa vendarle je. Jasno vam mora biti, da zaradi te zadeve stojite na vseh področjih in to je potrebno korenito spremeniti.

8

Čas čustev in reševanja dvomov. Sedaj bo potrebno verjeti. Zavedajte se, da se morate vklopiti v pogovor, ne samo čakati da druga stran najde rešitev. Vaše razmerje mora delovati v dvojini, brez zamer, če si seveda želite razmerje v prihodnosti. Čustva so jasna, o tem ni dvoma. Postanite samozavestnejši, namreč končno se morate zavedati, da so spremembe nujne in da si jih želite, zato tudi delujte v tej smeri.

Facebook