fbpx

1

Vse kar ste prestali bo dobilo nagrado, vsaj v smeri čustev se odpirajo poti, ki jih v tem trenutku še ne zaznavate. Vaše misli je potrebno prevetriti, saj so te tista glavna blokada, ki ne dovolijo, da se odprete v smeri preteklosti. Pozabiti je potrebno in si dati novih priložnosti. Postopoma boste lahko naredili korak v tej smeri. Očitno je namreč, da vam mesec marec daje energijo za premike v čustvenih smereh, samo sprejeti bo potrebno.

2

Osredotočajte se na obnašanje nekoga v poslovnih smereh. Pomeni v službi se vam dogaja nekaj za hrbtom zato je potrebna pozornost. Manj besed je več. Namreč ne reagirajte na konflikt s konfliktom, pač pa stopite korak nazaj. Nekdo vam bo namreč predložil neko krivdo iz preteklosti, na katero ste očitno že bili opozorjeni, zato je potrebno kritiko sprejeti, konflikt pa umiriti.

3

Povečane možnosti sprememb v smeri poslovnih napredovanj, lahko tudi priložnosti za nove začetke. Namreč po vaši želji se bodo začeli dogajati premiki v poslovno – finančnih smereh. Jasno je da si boste morali poti še odpreti, zato v tem trenutku uporabite svojo samozavest, upravičena je v smeri poslovnega znanja. Podpišete namreč lahko nekaj, kar zagotovo vam odpira mirno prihodnost in blaginjo.

4

Zavedajte se da čustva med vami in nekom obstajajo, ne glede na korake zadnjih dveh tednov, ki so vas presenetili. Tudi če je prišlo do prekinitve, je to samo prekinitev prehodnega značaja, zato je potrebno ohraniti upanje. Pošljite sporočilo in v tem trenutku ne stopajte koraka nazaj. Jasno je namreč da se na drugi strani soočate s trmo in egom, kar ste pa vi že zdavnaj prestopili.

5

Pojavljajo se nove osebe, ki morate priznati vplivajo na vaše počutje, vendar ne v negativnem smislu, pač pa se očitno prebujate iz otopelosti. Prav je da si daste novih priložnosti in se malo razbremenite. Potrebno je spremeniti misli, saj ste daljši čas stali na mestu, zaradi dogajanja v čustveni smeri. Sedaj je to za vami, moralo je tako biti. Zakaj boste zvedeli, če si podarite novih priložnosti, ki so na poti do vas.

6

Na dobri poti ste, da vam smer čustev končno uspe. Že čutite te vibracije premikov in vaša energija raste. Vztrajajte pri novem načinu komunikacije, ki vam prinaša spremembe. Potrditev dobite že v mesecu marcu – takoj na začetku. Čutili boste, da ste končno tudi vi na vrsti. Poslovno vam predlagam, da v tem trenutku ne delate sprememb, namreč ni še čas.

7

Zavidali vam bodo, predvsem to da ste imeli dovolj moči in odšli iz nekega okolja. V kolikor je med vami še kdo, ki se odloča, naj naredi spremembo takoj. Jasno imate nakazane nove korake, le pogum je potreben. Na vrsti ste, da si sami odprete pot prihodnosti. Iz preteklosti izstopate, dovolj je bilo. Sedaj je potrebno samo urediti še stanje za nadaljevanje v želeni smeri. Uspelo vam bo!

8

Soočanje s preteklostjo, ni vedno najlažje, vendar je to v tem trenutku potrebno. Ne bo se spremenilo nič, zato predlagam, da ne vztrajajte. Zavedajte se svoje cene in sprejmite odločitev, ki je potrebna. Tudi finančno stanje boste postopoma uredili. Jasno je da tega ne morete pričakovati v enem mesecu. Prepustite se in do poletja bo že veliko drugače. Pomembno je da se ozrete v prihodnost.

 

 

GRAL

 

Facebook