fbpx

1

Za vse pa spet niste krivi vi, čeprav je vaše obnašanje v smeri čustev nerazumljivo. Delate v nasprotju svojih misli in želja, zato je jasno da ljudje okoli vas pravzaprav ne razumejo kaj si želite. Iskreno brez strahov izrazite kaj si želite, nenazadnje si to oseba nasproti vas tudi zasluži. Pravico imate živeti svoje življenje in spremembe so posledično pred vami. Upajte si!

2

Prijetno vam bo z nekom. Mogoče je da se neka zgodba preteklosti ponavlja, možnosti nadaljevanja so zagotovo odprte, vendar je za vas potrebno prestopiti dvome in slabe izkušnje iz preteklosti. Prepustite se, dajte sebi priložnost, na to ste čakali predolgo. Rešite se vzporedno tujega vpliva in dobesedno lažnih prijateljev. Zaslužite veliko več kot smatrajo ljudje okoli vas.

3

Poslovne zadeve in nove poti naj bodo v prvem planu. Prej ko karkoli podpisujete si vzemite čas za razmislek. Pomembno je da si upate in si ne postavljate meja v kolikor bo nova poslovna pot povezana lokacijo drugje. Vse boste zmogli, le pogoje preverite, namreč izračun je potreben zato opozarjam da razmislite. Dve poti se odpirata sprejmite “težjo” pot.

4

Prihajate v obdobje odločitev v smeri čustev. Jasno je da se boste morali posloviti od svojih čustvenih želja, če so te na kakršen koli način povezane s “trikotniki”. Potrebno bo soočenje in jasen pogled na trenutno situacijo. Zaslužite več kot biti nekomu v drugem oziroma rezervnem planu. Obrnite se v prihodnost in samo 8 dni po vaši konkretni odločitvi se za vas odpre nova čustvena pot.

5

Vaše zdravje bo dobilo pozitivne preobrate in v kolikor ste še bili mesec dni nazaj na preizkušnji v zdravstveni smeri, se vam sedaj poti odpirajo v čistino in stabilnost, pa tudi z opozorilom, da začnete razmišljati drugače. Veliko ste se razdajali sedaj postavite sebe na prvo mesto. Velika sreča vam je dana, da ste končno prestopili neko preteklost – naredite korak naprej.

6

Vse prej kot v dobri poziciji v smeri vaših želja se nahajate v tem trenutku. Dogodki od začetka jeseni se stopnjujejo, pa ne samo v eni smeri, kot da se vam dogaja popolna čistka. Jasno je da ste na pragu svoje prihodnosti, vendar vse kar se dogaja se mora nujno prečistiti. Gre za vaš mir, gre za vaša čustva v prihodnosti in nenazadnje za vašo življenjsko blaginjo. Bodite pogumni ne sprejmite ničesar kar si ne želite.

7

Postavite se zase v smeri finančnih planov, namreč vsiljevanje tujega mnenja, tudi če je to partner nima ničesar skupnega z vašimi načrti. Naredite mejo pravi čas, namreč še vedno vam stoji preveč tolerance. Jasno je da neke finančne pozicije morate rešiti skupaj, vendar razhod ki vam stoji v smeri partnerstva, pa za vas daje samo delno vašo prisotnost za prihodnje – zato postavite meje.

8

Samozavestno stopajte korak za korakom, nič vas več ne more presenetiti. Vi ste na potezi, da si postavite svoje želje v svojo prihodnost, na način ki si ga želite. Oseba nasproti vas je sprejela odločitev, vse se dogaja hitro, to vam je na nek način všeč. Namreč preko glave vam je bilo očitno čakanja in z enim ultimatom, ki ste ga postavili so stvari stekle kot si želite. Nadaljujte – pogumno tudi naprej.

 

 

GRAL

Facebook