fbpx

1

Vaša želja je v pozitivnem premiku, potrebno je sedaj v tem trenutku prepustiti naj energije naredijo svoje. Jasno vam je da boste tokrat zmagali. Veliko je bilo razmišljanja in dela v tej smeri. Čas je vaš, na vaši strani. Edina slaba vzporedna stvar pri vsem skupaj bo to, da se razhajate z osebo s katero ste mislili da je iskren prijatelj – prijateljica. Ne obremenjujte se mora biti tako vi tokrat poskrbite zase, tako je edino prav.

2

Veliko krat se je zgodila enaka zgodba in vedno ste nekako oprostili, čeprav ste bili žalostni v sebi. Predlagam vam da tokrat razmislite. Verjamem da so čustva še vedno prisotna, pa vendar je potrebno razumeti, da so žal čustva samo enostranska, druga stran gleda na relacijo kot avanturo. Predlagam vam da se ponosno, predvsem pa vljudno umaknete. Namreč zaradi te relacije si zapirate pot drugje.

3

V pričakovanju nekega uradnega pisanja ste, ki vam prihaja na polovici meseca oktobra. Razbremenitve sledijo, kar pomeni da bo pisanje ugodno. Veliko vas bo takih, ki boste lahko ponovno zadihali, si naredili načrte in ponovno zaživeli. V kolikor je vprašanje povezano z nepremičnino je odgovor pozitiven. Ne bojte se slabše kot je sedaj ne more biti, sedaj se dvigujete. Pogum velja.

4

Ljubosumje vas ne bo pripeljalo nikamor. Predlagam vam da mirno peljete pogovore v smeri čustev. Namreč neki dvomi se kopičijo v vas, ki pa žal niso upravičeni. Možno je da nekomu delate krivico in velika verjetnost, da vam tokratnega ljubosumja ne oprosti, zato vam predlagam da stopite korak nazaj. Potrebno se bo rešiti miselnih slabih izkušenj, namreč zaradi njih ne morete zadihati.

5

Zagotovo je da vaše vprašanje ni postavljeno v smeri prave osebe. Pomeni da očitno nekoga ki ni povezan z vašo prihodnostjo dajete na prvo mesto. V kratkem se boste o tem tudi prepričali. Možno pa je tudi, da vam bo ta oseba to dala jasno vedeti v kolikor vam že ni. Sedaj ni pravi čas, da delate spremembe v poslovni smeri, namreč poti so zaprte. Ne delajte koraka prej dokler nimate nove listine podpisane.

6

Prav vsaka kritika vas vrže s tira, tudi če se zavedate, da ta ne drži. Začnite zaupati vase in verjeti, da ste tudi vi sedaj na vrsti za premike v smeri vaših želja. Samozavest bo odpirala marsikatera vrata, zato je pomembno da naredite korake. V kolikor želite spremembe v osebnem življenju, morate najprej pripraviti teren. Sami veste da ste že do sedaj samo čakali in niste naredili ničesar. Vi ste na vrsti!

7

Priložnost je tukaj in potrebno je dati vse od sebe. Jasno je da vam želje stojijo korak vstran od vas, zato je potrebno samo malo poguma. Realizacija oktober mesec in to je za vas v tem trenutku največja zmaga. Ponosni boste nase, namreč še mesec nazaj si niste predstavljali da vam lahko uspe. Želja je bila očitno velika in nagrada za vas sledi. Naslednji korak je pogovor ki vas teži iz preteklosti.

8

Ponovno ste obstali na mestu. Premaknite se in resnično ne dovolite, da bi drugi stopili na vaše mesto. V kolikor je vprašanje postavljeno v smeri partnerstva je jasno, da se mora neka oseba končno odločiti. Postaviti je potrebno ultimate, namreč na točki kot ste sedaj vas je zagotovo preveč v neki igri. Strah da bi lahko to igro izgubili je odveč, ampak pokažite vendar tudi vi interes in  zgodil se bo preobrat.

 

 

GRAL

Facebook