fbpx

1

Sprijaznite se z nastalo situacijo in ukrepajte. Nič še ni izgubljenega, vendar je nujno potrebno narediti korake. V kolikor je potrebno opravičilo, se opravičite, namreč vaše besede so nekoga prizadele, prizadele so pa tudi vas besede iz druge strani. Čustva so odprta za vas, vendar je v tem trenutku potrebno rešiti neko zadevo. Mislite na prihodnost in ne dovolite egu da vas vodi.

2

Poslovno ste pred odločitvijo, katero pa bo potrebno preložiti zaradi preteklosti. Priložnost v spremembah vam stoji, vendar ne delajte rezov, pač pa se o novih korakih pogovorite. Ne dovolite, da prihaja do nekih konfliktov, ki v tem trenutku niso potrebni. Končno ste na poti ko boste znali ločiti poslovno in čustveno smer. Postavite sebe najprej tja kot si želite, čustva bodo sledila.

3

Vsi razen vas že vidijo kaj se dogaja v vašem osebnem življenju, samo vi še vedno ne priznate sebi in igrate – na zunaj da je vse kot mora biti. Razmislite o svojih dejanjih, namreč neke zadeve je jasno da konec. Potrebno se bo s tem soočiti in nadaljevati v drugi smeri. Veliko več presenečenj ima za vas v tem trenutku življenje kot si sploh mislite, zato ne zadržujte nekaj kar je minilo.

4

Čakati več ne zmorete, čeprav je to edini način, da zadevi v smeri čustev pridete do realizacije in izpolnitve želje. Predlagala bi vam, da sedaj ni pravi trenutek prebujanja ljubosumja na drugi strani. Zadeve se namreč lahko zapletejo. Tudi, če vam je v tem trenutku vseeno, vam to zagotovo več ne bo v roku 10 dni. Razmislite zakaj si delati problem, če to ni potrebno.

5

Prvič boste imeli občutek v zadnjem mesecu, da pa stvari v smeri čustev niso tako negativne, kot ste mislili. Pomembno je sedaj v tem trenutku nadaljevati s srečanji, predvsem pa nadaljevati s pogovori, kaj si dejansko želite v prihodnosti. Možnosti zmage imate pred vami, konec jeseni vam prinaša že vse odgovore. V vas se bo naselil mir in stabilnost, po dolgem času.

6

Preteklost je za vami, sedaj ste v tem trenutku še vedno v dvomih, da je to res kar se vam dogaja. Predlagam vam, da vso svojo pozornost usmerite v poslovne premike, nove korake. Namreč na vrsti ste vi in vaša finančna stabilnost. Vse kar je ostalo še iz preteklosti v smeri financ, uredite do konca leta. Takrat ko boste pogledali nazaj je jasno, da boste vedeli da je najtežje leto za vami.

7

Dobre volje vam ne sme manjkati, namreč energija se pri vas stopnjuje dan za dnem. Potrditev v smeri službe mnogi že imate, sedaj je potrebno še stopiti korak naprej v smeri čustev. Znana oseba povezana s preteklostjo in večno odprto vprašanje med vama. Čas je za odgovore preko jasne komunikacije, kaj si še želite in kaj več zagotovo ne. Uspešni boste.

8

Pozabljate na prijatelje in znance, ki so vam v določenem življenjskem obdobju veliko več stali ob strani kot sedaj stojite vi. Res je da se vaše življenje dogaja na polno in da ste zadovoljni, pa vendar ne pozabite na ljudi ki vas imajo radi. Samo pogovor lahko spremeni razmišljanja, da nekaj ne želite. Namreč od vas se pričakuje, da ste dejansko v neki smeri podpora – ne nasprotnik.

 

 

GRAL

 

Facebook