fbpx

1

Jasno vam bo da ste tik pred ciljem, res pa je tudi da so pred vami najtežji koraki, da spravite stvari tja kamor vam je želja. Uspeli boste, predvsem z svojo trmo in osebnim prepričanjem da bo tako. Nemalo zavisti vam stoji, vendar se ne spotikajte ob to. Važno je da se vaša “pomlad” – življenjska mislim ponovno začenja, po zelo dolgem času. Naj vam ne bo žal nobene solze, sedaj vam bo jasno da so tekle z namenom.

2

Prišli ste tako daleč, da več enostavno ne zmorete. Vse je na vaših ramenih in obremenitve so jasno težke. Pa vendar ne boste znali odnehati, nadaljevali boste v imenu čustev, ki so globoko v vas. Odločitev je predvsem vaša in vi postavljate merila v svojem življenju. Namreč ne potrebujete dosti, to je vaša odločitev, kljub temu da bi pa lahko imeli veliko več.

3

Preprosto – ne more vam več spodleteti. V tem trenutku ne boste verjeli prebranemu, saj je trenutna situacija popolnoma drugačna. Poslušajte sebe, kaj vam govori glas v notranjosti in zavedali se boste da so realne možnosti za izpolnitev vaše konkretne želje realne. Potrebno je samo vztrajati – februar mesec je tisti v katerem dobite končno potrditev, do takrat pa pogumno prestopajte ovire, ki bodo na poti.

4

Prekleto vseeno vam je kaj drugi mislijo, ne živijo v vaši koži in ne morejo vedeti, zakaj tako nenadna odločitev iz vaše strani. Pogum naj velja tudi naprej, zaslužite si ljubezni, obojestranske in iskrene. Nadaljevanje bo tekoče že zato ker boste vi popolnoma spremenili razmišljanje in se ne boste več z ničemer obremenjevali. Vaše življenje in vaša odločitev, predolgo ste govorili – v “prazno”.

5

Spremembe v službi ali začetki na novo se izpolnjujejo v mesecu februarju, tudi če imate sedaj občutek da ste samo na pol poti, da še je do cilja daleč, to ne drži. Namreč odpirajo se sporočila ali telefonski pogovori, ki odpirajo zadeve od danes na jutri. Ne bo časa za dvome enostavno se boste morala odločiti in stopiti korak. Odločitve bodo pravilne za dvome in negativne misli enostavno ne bo časa.

6

Vse je bilo že pripravljeno za zadnji korak, pa vendar se je umaknil. Občutek kot da ste ponovno časovno vsaj tri mesece nazaj bo jemal energijo. Ni ravno tako je pa res, da je prišlo do zastoja zaradi vam znanih stvari. Vpliv tretje osebe ni zanemarljiv, bodite pozorni na to, da do teh zastojev še bo prihajalo, pa vendar jim ne pripisujte prevelike pomembnosti. Zvodeneli bodo, to je zagotovo.

7

Vaša želja ni pravilno postavljena v prihodnost, namreč očitno je da si želite vse naenkrat, kar pa zagotovo ne bo šlo. Namreč nasprotna stran mora sprejeti življenjske odločitve in zavedati se morate, da nasprotnikov nima malo. Pomlad daje prve rezultate, do takrat pa je potrebno probleme in zagate reševati sproti. Pet ljudi je na poti, ne toliko na poti pač pa povezanih z dokončno odločitvijo.

8

Vse kar ste lahko naredili ste, sedaj so na vrsti drugi. V kolikor dvomite da bodo kaj naredili se motite, saj vas bodo presenečali z pozitivnimi odločitvami dan za dnem. Zadeva tokrat ne bo šla mimo vas, namreč čas je že da tudi vi zadihate v končni fazi zaslužite. Pazite na svoje misli, katere vas spravljajo dobesedno na tla, to je v tem trenutku brez potrebe.

 

 

GRAL

Facebook