fbpx

1

Nikakor se ne premaknete, čeprav bi želeli. Predlagam vam, da se dogovorite sami s seboj kaj bi sploh želeli, kajti največji korak je odvisen ravno od vas, tudi če boste v tem trenutku razmišljali da to ni res. Pogumno se odločite  že sedaj v mesecu Aprilu  in končno spremenite tisto kar morate, čustva čakajo na vas. Potrebna bo odločitev. Idealni dnevi so pred vami, zato začnite.

2

Ne priznate si! Vztrajate še naprej v smeri, kjer se je že zdavnaj končalo. Na celotno zadevo gledate kot svoj osebni poraz, kar pa ne drži, predlagam vam  da se končno zavedate, da imajo vse stvari v naših življenjih rok trajanja in da je ta rok v zvezi z vaši vprašanjem dejansko potekel. Obrnite se v smeri nove poti – novih ljudi. Sreča čaka na vas. Postavite se na prvo mesto.

3

Pravijo da ljubezen ne  boli, jaz pa se v zvezi z vašim vprašanjem ne morem strinjati s tem. Sami veste da zaradi vašega strahu in nezaupanja niste vedno naredili tako kot bi morali, predvsem postaviti zase se bo potrebno. Razmislite kako lahko sploh dovolite, da se nekdo vtika v vaše življenje. Boste to dovolili še naprej? Predlagam, da razmislite. Postavite meje takoj.

4

Še teden nazaj ste bili na višku volje, sedaj pa ste v stanju kot da se ni nič pozitivnega  dogajalo v preteklosti. Predlagam vam, da ne stopate korak nazaj, ampak se napolnite z energijo in trdno naprej. Uspelo vam je marsikaj in tudi v prihodnje bo tako, samo ne ustavljajte se na pol poti. Vztrajajte. Pred vami so veliki preobrati, večji kot si želite.

5

Ne veste kako naprej, zmedenost je prisotna v vašem življenju. Predlagam  vam da nehate najprej razmišljati v smeri kar drugi mislijo, ampak vprašajte sebe kaj si sploh želite. Vede ali ne vede dajete namreč nekomu drugačne signale kot bi si želeli. Pazite da ne bo prepozno stvari spraviti tja kamor imate načrt. Lotite se dela takoj. Čustva čakajo na vas.

6

Vseeno vam bo kaj tokrat mislijo drugi,  vztrajali boste pri svoji odločitvi in zagotovo zmagali. Posledično se bodo začele vse vaše relacije odpirati pozitivno, pridobili boste na samozavesti in do konca poletja boste že precej zadovoljni s svojim rezultatom. Zdravstvene stvari boste sanirali, samo ne obremenjujte se preveč. Sledite stroki.

7

Vedno slabše vam je pri duši, pa še vedno ne naredite ničesar, niti koraka, niti pogovora, samo čakate. Žal na takšen način pač ne bo šlo, nihče se ne bo vrnil sam od sebe, ali dal povod zato, to vas bo sicer sedaj razočaralo, ampak potrebno bo zbrati energijo in povedati kaj želite. Naredite premike takoj. Pogovor in posledično razbremenitve stojijo v čustveni smeri.

8

Vse kar ste tako pričakovali se vam v naslednjih dneh odpira, čeprav ste še pred kratki  v tej čustveni smeri doživeli hladen tuš. Predlagam vam da se več ne obremenjujete s preteklostjo, da se ne ozirate nazaj  na teme ki so vas bolele, te so ostale tam kjer so. Karte so se premešale, nova – stara igra se začenja. Preteklost bo znova pred vami.

GRAL

 

Facebook